Konu yine bana gelmiş. Normalde cevap vermeyecektim sana. Zaten moderatörler bir mesajını saygısızlık ve üslup nedeniyle sildi. Çoğu kişinin de senden rahatsız olduğunu düşünüyorum.
Açıkçası söylediğin hiçbir şeye inanmıyorum. 2019dan beri 25e katlamış da zararına satmamis da hikaye. Çünkü kazanan adamlar tanıyorum. Adamlar cool. Hiç sayfalarca agladiklarini görmedim. İşine gelmezse satar geçer. Veya 1-2 sitem eder satar geçer. Zarardayken satmam diyen adam zaten iyi bir yatırımcı değildir. Ülkemizde bekleme maliyeti yüksek. Enf dolar malûm. Eğer patron konusunda kötü gelişme varsa, bilançoda bozulma varsa veya sektörde bozulma varsa satar çıkarsın. Satamayan adam da 2-3 yılda 25 kat kar ettim derse gülerler.
İkinci olarak da örnek olsun size ben mesela bucimden çıktım. Bedelli için param da vardi kenarda. Bence fk bu bilanço ile 5in altina inecek. Ama üst üste 3 yıl bedelli olmaz. Yatırım yapacaksa da olmaz. Hele bu kadar yüksek oranlı bedelli tam kötü niyetin göstergesi. Son mesajımı yazdım çıktım. Ortaklık yapısı ciddi oranda değişmediği sürece 10 yıl aklima getirmem. Al sana kötü niyetli patron bu. Ayen beyan ortada. Ama ben şimdi gsd patronun falsosunu görmedim. Kötü diyemem. Ama öyle bir durum oluşursa satar geçerim diger hisseye.
Özetle patron dediğin gibiyse kağıdı 2 yıl götürmeyecek belki de. Sen sat en iyisi. Bu hissede 2 yıl bekleyeceğine yine 25'e katlarsin başka hisselerde

Yer İmleri