Sayfa 60/993 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Yapı Kredi den dün baldız a emekliliği taşıdık , ben de yanındaydım. Şube Trakya da küçük bir ilçe.
    Kredi kartı istemiyoruz , otomatik fatura tanımlamak istemiyoruz dedik. 7250 tl eylül maaşına eklenecek , 250 tl de referans olan yapı kredi hesabı olan yakınına yatıyor . Atm den günlük para çekme limiti 7500 tl ymiş. Sıkıntı yok.
    10 gün içinde bi mesaj gelecek
    bir halt olacağı yok.

Kısmet olursa eylülde bende emekliolacam bakalım promosyonlar ne olacak

Bu arada Arkadaşlar İstanbulda fıstıklı kadayıfı en iyi hangi tatlıcı yapıyor ;

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yılbaşına göre kabaca getirileri hesapladım.

Şey : % 39

EUR : % 27

CHF : % 36

GBP : % 26
    Ukrayna şeysine pardon para biriminin getirisine bakabilir misiniz?

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Benim anlamadığım tüm bankalar promosyon veriyor,neticede hemen hemen sıfır toplamlı bir oyun olacağı belliyken bankalar neden durup dururken bu atağa kalktı.Hepsi promosyon verirse karlı çıkan emekli sayısını artıran banka sayısı bence azdır.Nominal olarak giden emekli sayısına yakın gelen emekli olur.Ama bu promosyon işi çıkınca tüm emeklilere para vermek zorunda kaldılar.Bankalar bu işe neden aniden karar verdiler anlamadım.

Azbişi akbank kazançlı çıkmış olabilir,ilk o şeetti bu işi

Nerdeyse 14 milyon emekli var,ortalama 5 ila 7.5 arası bir para verildi,altıbin desek baya bir para eder.

7. Emekli maaşları bankalara 3 gün öncesinden yatıyormuş.

3 gün parayı bedava kullanmanın bedeli.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Yok ben emeklilerin maaşı bankanın işe yarar yaramaz onu sormuyorum.O konuda tartışılacak bir yön yok.Benim aklıma takılan nihai olarak bankaların emekli sayıları çok değişmez,neden buna gerek duydular onu çözemedim sn british.Bir kısmı verse bir kısmı vermese anlarım hepsi promosyon veriyor.Ağa köylü ve yazmak istemediğim bir şeyin fıkrasına benzedi bu iş

Sayfa 60/993 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •