Kısmet olursa eylülde bende emekliolacam bakalım promosyonlar ne olacak
Bu arada Arkadaşlar İstanbulda fıstıklı kadayıfı en iyi hangi tatlıcı yapıyor ;
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Benim anlamadığım tüm bankalar promosyon veriyor,neticede hemen hemen sıfır toplamlı bir oyun olacağı belliyken bankalar neden durup dururken bu atağa kalktı.Hepsi promosyon verirse karlı çıkan emekli sayısını artıran banka sayısı bence azdır.Nominal olarak giden emekli sayısına yakın gelen emekli olur.Ama bu promosyon işi çıkınca tüm emeklilere para vermek zorunda kaldılar.Bankalar bu işe neden aniden karar verdiler anlamadım.
Azbişi akbank kazançlı çıkmış olabilir,ilk o şeetti bu işi
Nerdeyse 14 milyon emekli var,ortalama 5 ila 7.5 arası bir para verildi,altıbin desek baya bir para eder.
Emekli maaşları bankalara 3 gün öncesinden yatıyormuş.
3 gün parayı bedava kullanmanın bedeli.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yok ben emeklilerin maaşı bankanın işe yarar yaramaz onu sormuyorum.O konuda tartışılacak bir yön yok.Benim aklıma takılan nihai olarak bankaların emekli sayıları çok değişmez,neden buna gerek duydular onu çözemedim sn british.Bir kısmı verse bir kısmı vermese anlarım hepsi promosyon veriyor.Ağa köylü ve yazmak istemediğim bir şeyin fıkrasına benzedi bu iş
Yer İmleri