Az önce youtube ta dinledim çocuklarınıza uzun vadeli hisse ....2030 yılına kadar....başlıkta şöyle....Çocuklarınız için Uzun Vade 24 Hisse...........güler misin ağlar mısın.....
Az önce youtube ta dinledim çocuklarınıza uzun vadeli hisse ....2030 yılına kadar....başlıkta şöyle....Çocuklarınız için Uzun Vade 24 Hisse...........güler misin ağlar mısın.....
Sabaha kararname mame gelmezse
Pazartesi enflasyon datasıyla fışkırtma kaldığı yerden devam etmeli.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hesaptan para çekerken finansal ürünlerde, kripto paralarda, döviz, mevduat vs sayarken aldığım krediyi vadesi gelmemiş borçları erken kapatmakta kullanmayacağımı beyan, kabul, taahhüt ederim şeklinde bir ibare var.
SPK da bu durumu göz önünde tutup bedelli ve yeni halka arz isteklerini yeni yatırım şartına vs bağlamalı. Bir çok şirket borçları kapama amaçlı bedelli yapmak isteyebilir. Öncelik yeni yatırım olmalı bence.
Borcu olan firma mecburen çalışır, borçsuz olan önümüz belirsizlik deyip işleri rolantiye alır veya bakım vs çalışmaları başlatır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
haziran ve temmuz iki ayda yabancı takası net 2 milyar dolar giriş yaşadı- 545 milyon doalr ykbnk blok deal olmak üzere- bu uzun süredir görmediğimiz bi montan.. spot 30-endeksi, 5800 başlayarak 8000 kadar yüzde 35-40 bi yükselişe taşıdı bu alım, 8000 üstünde üç haftadır 500 milyon dolar kadar realize geldi, yabancı satışı en fazla thy, tuprs, froto, toaso, mpark,enjsa tahtalarında yansımış, bankalarda ise alım devam etmiş, ayrıca doas ve hektas blok işlemleri
geçen haftanın işlemleri henüz bu haftalık dataya girmedi, pazartesi- salı işlemlerinin takası belli oldu, flaş isctr tahtası bu iki gün üst üste yukarı ayrışmıştı iş holding haberiyle, iki gün toplamı takas 110 milyon lot el değiştirmiş, alım tarafında yabancı 95 milyon- diğer 15 milyon, satış tarafında fonlar 65 milyon- piyasa 45 milyon.. aracı kurum işlem dağılımında satıcı olarak info, tera, ziraat ve vakıf yatırım gözüküyor, satıcı fonlar bunların..
![]()
Eski İtalya Başbakanı Amato: Kaddafi'yi hedef alan Fransız jeti yolcu uçağını düşürdü
Giuliano Amato, 1980'de 81 kişinin ölümüne yol açan Ustica kazasıyla ilgili Fransa'yı suçladı; Macron'dan durumu açıklığa kavuşturmasını istedi.
Gabon'da darbe: Yönetime el koyan General Nguema demokrasi sözü verdi
Rusya, PKK ile çatışan aşiretleri bombaladı
Almanya'da kira artışına 3 yıllık yeni sınır geliyor
Ülkede koalisyon hükümeti kira artışlarının önüne geçebilmek için artışları 3 yıl boyunca en fazla yüzde 6 oranında sınırlandırma planı üzerinde çalışıyor.
Yer İmleri