Sayfa 60/71 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - SON

1. Bu da AZTEK'in iş yaptığı grafik...
    Yine haftalık:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Grafikler güzel daha doğrusu indikatörler güzelleştirmiş grafiği...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bu da AZTEK'in iş yaptığı grafik...
    Yine haftalık:

Tabii bu koşullar... Alt-üst periyodlarda başka direnç-destek olmadığı durumlarda geçerli.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Bir KRSTL grafiği de ben eklemiş olayım aylık periyot...

Ichimokunun içinde her ne kadar ortalamalar (MA) geçse de saf temiz EMA kullanmak daha güven verici geliyor...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Özelden uyarı aldım, teşekkür ediyorum. Ichimokunun oluşumunu sağlayan 5 yapının da kendi halinde bir ortalama olduğunu kastetmiştim. Düzeltir özür dilerim...

7. teşekkürler iki güzel yeşil hem ucuz hem kaliteli şirketler . Karye ve INVEO

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    teşekkürler iki güzel yeşil hem ucuz hem kaliteli şirketler . Karye ve INVEO
    Rastgele abi

Sayfa 60/71 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •