-
Şimşek:
- Piyasanın programı henüz tam olarak satın aldığını söyleyemeyiz
- Geçici olarak ekonomide bir yavaşlama sürecine gireceğiz, istihdamı en az etkilemesi için gereken tedbirleri alacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Şimşek:
- Enflasyon aylık bazda önce yüzde 2'lere sonra yüzde 1'lere düşecek
- Kurda istikrar da çok önemli, göreceli bir istikrar sağlanması da vatandaşa yansıyacak
Şimşek: Bu sene bir KDV artışı gündemde değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Şimşek: Bu sene reel olarak asgari ücret artmış olacak
Şimşek: Gelişmekte olan ülkeler ile karşılaştırıldığında Türkiye'de asgari ücret düşük değil ama geçim sıkıntısı elbette var
-
Şimşek:
- İstisnaların kaldırılmasını konuşuyoruz
- Gayrimenkul yatırım ortaklıklarında vergi istisnasını kaldırmayı düşünüyoruz
-
Şimşek: Bir sonraki pakette muhtemelen borsa kazançlarının da vergilendirilmesine çalışıyoruz
-
Şimşek: İşletmelerde artık hasılat tespitine gideceğiz
-
Şimşek: Hiç bir alan kayıt dışı kalmayacak, bütün kazançlar makul düzeyde vergilendirilecek
Şimşek: Borsanın vergilendirilmesi bu paketin konusu değil; ama tekrar ediyorum vergilendirilmemiş alan kalmayacak
-
İşbankın bilgisayardan yapılan internet bankacılığı uygulamasında sorun yaşayan var mı?..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri