Info çok pis sıkıştırıyor. 97 satış yazıyor, 96 alış yazıyor. Satanin malini alırım alana da mal veririm diyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Info çok pis sıkıştırıyor. 97 satış yazıyor, 96 alış yazıyor. Satanin malini alırım alana da mal veririm diyor
Her kurum girmeye başladı. Hadi bakalim
Info aynı şeyi 97/98 de yapıyor. Bütün ihlaslar pozitife döndü. Siyaseten de artık uygun zemin oldu. Bakalım iblisler ne edecek kasmayı bırakacak mi?
Bankoff bıyıklı değilse şu iki haftada terste kaldı zararda. Bunların zararda olduğunu ben görmedim. Bir şekilde kendini artıya geçirir. Devamlı satış yaptıkça kademe üste attı. Aldığında aşağıya basıldı. Kaç gündür sanki bunun üzerine oynanıyor gibi. İnfonun karşı bacağı ise o zaman aman aman bir alım satım yok demektir.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farklı aracı kurumlardan işlemler olabilir. Ben info, bankof ve diğerlerinin farklı kişi ya da kurumlar olduğunu düşünmüyorum... Kimsenin satamayacağı bir bantta hareket edip iyi kazanıyorlar. Su akar aptal bakar misali, biz bakmakla meşgulüz. Geçmişte kaptırdıklarımız bizi korkutuyor...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri