Grafik koymaya çalıştım.
Grafik koymaya çalıştım.
Grafik açılmıyor.
Bizim Toptan 2019’da bir milyonuncu müşteriye rekor sürede ulaştı28/06/2019 09:40:21
Bizim Toptan Satış Mağazaları (BIZIM), 2018’de temmuz ayında ulaştığı bir milyonuncu müşteriye, 2019’da mayıs ayında ulaşarak bir rekora imza attı.
Türkiye organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 174 mağazasıyla en yaygın markası Bizim Toptan, 2019 yılında da başarılı performansını devam ettiriyor. Bizim Toptan, bu yıl da büyük bir satış ivmesi yakalayarak, 2018’de temmuz ayında ulaştığı 1 milyonuncu müşterisine Mayıs 2019’da ulaşarak rekora imza attı.
Ulan ******** kağıt gene ne oldu da düşüyon....
Vakıf Yatırım : Sigara ve alkolde ÖTV artırıldı
Özel Tüketim Kanunu’nun 12. Maddesi gereğince ocak ve temmuz aylarında yapılacağı açıklanan güncellemeye göre sigara ve alkollü içeceklerde son 6 ayda gerçekleşen ÜFE oranında (%8,1) zam yapıldı.
Yorum: Bütçe tarafında, ÖTV artışının vergi gelirleri kanalıyla bütçe gelirlerini destekleyici etkisi olacağını değerlendirirken, sigara ve alkollü içecekler grubunun tüketici fiyat endeksi içindeki
%4,23 payı nedeniyle, %8,1’lik vergi artışının tüketici fiyatlarına tam olarak yansıtılması halinde temmuz ayında enflasyon üzerinde 0,3 puan yukarı yönde etkisi olmasını bekliyoruz. Yapılan zammın stok kârı yaratma potansiyeli nedeniyle araştırma kapsamımızdaki şirketlerden
Migros (MGROS) ve Bizim Toptan (BIZIM) hisselerine olumlu yansıyacağını tahmin ediyoruz
2011 yılında 12 dolar olan hissemiz 2019 yılında 1.2 dolar.... Yani 2011 yılında 100.000 dolar yatıran bir yatırımcının şu an 10.000 doları var.... şaka gibi....
Ooooo Emmioğlu, hoşgeldin... Var takibi...
Bilirsin her kagidin bir ederi vardır. Bizim'de 11 dolardan halka arz oldu, pegasus 10 dolar... Pgsus 8.3 dolara çıktı, bu halen 1.22 dolar.
Faaliyet raporunu detaylı inceledim, şirket toptan mağazalar açmak yerine, karlı kanallara yönelmiş ve seç market sayısını artırmayı hedefleyerek çok iyi bir karar vermiş. 31 Mart itibari ile 606 Seç market sayısına ulaşmışlar. Ben Seç market sayısının ileri ki yıllarda 2000'i geçeceğini düşünüyorum.
Son 2-3 senedir de malların çoğu toplanmış. Hisselerin çoğu ünlü, citi, emeklilik fonları ve deutsche'de...
Sözlerimi şöyle bitiriyorum :
Spek amca spek amca (Ne var)
Hissen var mı (Var var)
Paran var mı (Var var)
Hırsın var mı (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayım)
Roket yapsana Roket yapsana
Show yapsana vay vay show yapsana
Spek amca spek amca (Ne var)
Arabay var mı (Var var)
Benziniy var mı (Var var)
Yolcular var mı (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayım)
Gaza bassana gaz bassana
Gaza bassana vay vay gaza bassana
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
Yer İmleri