hocam onu bunu bilmem.. 14 ağustos dedin bişey olmadı.. şimdi deadline 14 kasımmı onu de hele?
hocam onu bunu bilmem.. 14 ağustos dedin bişey olmadı.. şimdi deadline 14 kasımmı onu de hele?
Merril basladı günlük alım satıma.
Cat alıyor
Çat satıyor zararına.
En son karsana dadanmıştı haziranda. Sırf baskılamak için üstten alıp alttan veriyordu milyon milyon.
Sonra, sonra 1.8 lerden 3.5 lara gitti karsan.
Merril in bulaştığı tahtayı severim.
14 ağustos sonrası düşüncemizi zaten yazmışız.Borsa yatırımı vadeli mevduat değil.İyi bilanço geldi hop kağıt uçacak diye bir şey yok.Borsada it kopuk spek çok olduğundan milleti dökmeden götürmezler kağıtları.Bunda da demek ki bu serseriler kağıdı tam toplayamadılar.Zarar yok,bekleriz ,bilançolar bozulmadıkça burdayız.Bilançolarda aklımızın ermediği işler olursa elbet durum değişir.
e tamam hocam rasyolar şu bu temel memel anlamsızsa borsa böyle olduğu için bişey söylemeye gerekte yok o zaman. bişey söylemiş olmuyorsun yani.. bizim hissemiz temel olarak sağlam.. doğru.. ama borsa öyle olduğu için hissede ondan böyle vs.. e abi 14 ağustos gibi bir bilanço tarihinede sevdalanmaya gerek yok demekki.. yani rasyolar çok süper taş gibi temel evet.. ama çok önemli gün 14 ağustos.. bizim hortum muhabbetimiz ne kadar gargara ise senin 14 ağustosta o kadar gargara oluyor hocam..
Son düzenleme : Seavoice; 28-08-2020 saat: 21:55.
14 ağustos örtbas edilemez..
emmim beni hortumla dövüyordu..
![]()
Yahu ben ne demişim kağıdın 14 ağustos bilançosu iyi gelecek kağıt gidebilir demişim.E bilanço iyi gelecek kağıt da kesin uçacak diyecek adamın forumda ne işi var.Bilanço iyi geldi gitmedi.E neden gitmedi ,bu hesabı bana mı soruyorsun anlamadım gitti.Bilanço kötü gelse tamam işkembeden sallamışsın bu nasıl bilanço de eyvallah.İşin bilgi kısmında yazdıklarımın arasında hata varsa yazın düzelteyim.Siz hortum dediniz halbuki o para aktarımı hortum değil ambalaj işinde kullanılacak para 24 ağustosta kap da yazıyor.E ya o kapı okumadan eksik bilgi veriyorsunuz o zaman ciddiyetsizlik olur gargara olur,ya da kap ı okudunuz niyetiniz başka ,anlamadım sizin olayı ben.
Son düzenleme : hkm; 28-08-2020 saat: 23:45.
Forumlar bilgi paylaşımı için var,ben para koymuşum gargara falan yapmam bildiğimi yazarım,yanlış diyen de gelir şurda yanlışsın aslı bu der,yoksa elbet ne olacağını spek bilir.Spek hareket çekmek için bahane arar,bilanço ,arsa satışı, bedelsiz, yabancıya satış şu bu bunlar nedendir,biri bu konularda bilgi verirse eyvallah yoksa hortum şu bu ne bileyim gereksiz işler.
Yer İmleri