kozala giren büyük oyuncular ne yazıkki kozaa nin yüzüne bile bakmiyor. Bekliyoruz gelsinler diye. yoksa bu bank of ile bir bok olacağı yok
kozala giren büyük oyuncular ne yazıkki kozaa nin yüzüne bile bakmiyor. Bekliyoruz gelsinler diye. yoksa bu bank of ile bir bok olacağı yok
Kozaa sahipli zaten, izinsiz olmaz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ne sahipliği gözünü seveyim. en boktan gozaltindakiler bile bundan daha cok prim yapti. He şayet sahibide varsa da tam bir salak olmalı. koskaca firmayı *** etti. Eskiden borsa düştü mü guvenli liman diye buraya sığınırdı yatırımcı şimdi yüzüne bakan yok. İnşaallah akıllı sermayesi güçlü biri girer götürür de eski güzel günlerine döner.
Bu işler sabır işi, ha deyince olmaz, hesap kitap eden bi biz değiliz..
-2de sattim cıktım kozal pata küte düşünce ama gerelde cok pis yakaladilar beni![]()
tahtakurdu hocam vallahi kötü niyetimden demiyorum.
dün bankof a 17-18 den değilde neden 16.10 dan sattı diye sitem etmişsiniz ya (başarılı işlem yapmış makina)
şimdi siz neden dün değil hatta 17-18 den değilde bugün 15.xx lerden sattınız. (belki yarın bile iyiki satmışım diyebileceksiniz hatta bugünde diyebilirsiniz)
onların algolaritmaları var bizlerin algıları bügun hepimizin algısını bozdular
bugün pis yakalanmayanımız yoktur heralde.
sağlık olsun. geçen yıl pandemi başında taban serilerini hatırlayın neler çektik. zaman kaybettik sonra toparladık. düşüş nerde sonlanır bilemiyorum ama bu parasal genişleme döneminde bişekilde tekrar daha yukarı toparlayacağımızı düşünüyorum.
iyi akşamlar
Kordsa da Döküldüm, Kozaa da devam
Son düzenleme : EFT; 28-01-2021 saat: 18:19. Sebep: Düzeltme
Bu hissenin bi karın ağrısı var, daha doğrusu tahtacınin istediği bir mal var ki habire baskı...
Elimdeki 400 lotu mu istiyor acaba [emoji4] ama yok dün de 38 lot aldiydim[emoji848][emoji3]
Yer İmleri