Sayfa 600/1000 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Şerro: 8,3131

Dayak sonrası bu civarda. Tabi başkanın (bizim başkanın yani) 3 / 1 müdahelesi de etkili oldu.

Dayak klübü + Başkan

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şerro: 8,3131

Dayak sonrası bu civarda. Tabi başkanın (bizim başkanın yani) 3 / 1 müdahelesi de etkili oldu.

Dayak klübü + Başkan
    üstad bu dayak değildi sözlü azarlama uyarma idi.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad bu dayak değildi sözlü azarlama uyarma idi.
    Siz çok yaşayın.
    19 yıl deneme süresiydi haberine yorumunuzu unutamıyorum.
    Aklıma geldikçe gülüyorum. Deli sanacaklar.
    Selamlar

Mutasyonun Türkiye'deki oranı şu anda yüzde 75'lere ulaştı."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : Teravih namazları yasak olmayacak ama özellikle bu noktada hassasiyet gösterilerek tedbirler alınarak kılmaya devam edilecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : (Akp kongresi ile ilgili soruya ) ''Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Bugüne kadar Bilim Kurulu üyelerimiz dahil olmak üzere kapalı ortamlarda virüsün bulaştığını biliyoruz. Bu bilgilendirme de bir değişiklik söz konusu değil dolayısıyla herkesin bu mücadelede üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapması gerektiği kanaatindeyim. Burada bir ayrıcalık çıkarma hikayesini oluşturmanın doğru olmaz.

7. Çok ince giydirmiş

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Teravih namazları yasak olmayacak ama özellikle bu noktada hassasiyet gösterilerek tedbirler alınarak kılmaya devam edilecek.
    Şehit sayılır bence bu yolda ölen.

Sayfa 600/1000 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •