Sayfa 601/1002 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Daha açık yazayım belki anlarsın Ben buraya sızlanmak için yazmıyorum , bir fon ki paranın %8 ini hiç bir istikbal vaad etmeyen aksine günden güne eriyen hacimsiz 2 hisseye gömüyor
    Hissenin birisi nasdaqda işlem gören hepsi burada (bu hisse 9 dolardan halka arz olmuş soluksuz 0.70 e gerilemiş )
    diğeri operasyon geçirmiş BİST hissesi matriks , fonun 150 milyon tl lik parasının%8 i ile bu hisseleri 5-6 kademe yukarı bile atabilirsin

Şimdi soru şu ,bir fon yöneticisi neden bu iki hisseye yüklü para ayırır , bunun cevabını verecek olan ben değilim
    fonda 5144 kişi var çok değil bunlardan % 10 u ilgili yerlere yazsalar ,bu işler araştırılmak zorunda kalır ve gerekirse fon yöneticileri değiştirilir

Benim de tam amacım bu , umarım şimdi anlamışındır limon suratlı vatandaş
    değilse gelip burada niye yazayım zararımı / kazancımı

Herkes senin gibi kötü yönetilen fon yöneticilerine biat ederse , işi kaderciliğe bağlarsa sağarlar insanları
    bu anlayışın değişmesi için insanların çaba göstermeleri gerektiğini yazıp/çizmek iyidir iyi

2. Elimdeki fonlardan zarar yazan bir diğeri YJH , portföyü iyi , hiç şikayet etmedim , peki niye aldım bu fonu ülkemizde olduğu gibi alternatif enerji hisseleri dünyada da yükseleceğine inandığım için ama şimdiye kadar pek öyle olmadı ,fon yönetimi stratejilerini değiştirmeye başladı

örneğin BİST smart hissesi sürekli yükseliyor portföyde ağırlığı %1 iken %5 e çektiler ABD dışındaki hisseleri araştırıp portföylerine etkilediler vs

Yani amacım gelip buraya gelip ağlayıp sızlanmak değil , koca koca insanlarız riskini göze almadığın şeyi niye satın alacaksın

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Burgan , hisse de bosta duran parayi otomatik fonmu aliyor?
    repo yapıyor

4. FİNTEK VE BLOKZİNCİRİ fonları bugünkü fiyatlamaları

ZFB -5.38

GBV -2.54

YZC -4.06

IJP -0.20

IVY -4.60

Bizimki yine liderliği kaptırmamış , aldığım komisyona bakarım , senin kazanıp kaybetmem çokta umurumda değil şeklinde daha iyi nasıl ifade edilir

Allahtan portföyün %3 -4 ünü oluşturuyor , bir daha yazayım bunların başındaki kişiye , bu fon yöneticisi ne yapmak ve nereye varmak istemektedir diye
    not:
    coinlerin çöktüğünün farkındayım ,

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Daha açık yazayım belki anlarsın Ben buraya sızlanmak için yazmıyorum , bir fon ki paranın %8 ini hiç bir istikbal vaad etmeyen aksine günden güne eriyen hacimsiz 2 hisseye gömüyor
    Hissenin birisi nasdaqda işlem gören hepsi burada (bu hisse 9 dolardan halka arz olmuş soluksuz 0.70 e gerilemiş )
    diğeri operasyon geçirmiş BİST hissesi matriks , fonun 150 milyon tl lik parasının%8 i ile bu hisseleri 5-6 kademe yukarı bile atabilirsin

Şimdi soru şu ,bir fon yöneticisi neden bu iki hisseye yüklü para ayırır , bunun cevabını verecek olan ben değilim
    fonda 5144 kişi var çok değil bunlardan % 10 u ilgili yerlere yazsalar ,bu işler araştırılmak zorunda kalır ve gerekirse fon yöneticileri değiştirilir

Benim de tam amacım bu , umarım şimdi anlamışındır limon suratlı vatandaş
    değilse gelip burada niye yazayım zararımı / kazancımı

Herkes senin gibi kötü yönetilen fon yöneticilerine biat ederse , işi kaderciliğe bağlarsa sağarlar insanları
    bu anlayışın değişmesi için insanların çaba göstermeleri gerektiğini yazıp/çizmek iyidir iyi
    hacimsiz hisse ye para gömmek değil o işlemin adı. fonlarla birlikte tahta kaldırıp indirmek. aslında o fonun içeriğinden istifade edip para kazanabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    hacimsiz hisse ye para gömmek değil o işlemin adı. fonlarla birlikte tahta kaldırıp indirmek. aslında o fonun içeriğinden istifade edip para kazanabilirsiniz.
    Abi niye ezbere konuşulur ben de bunu anlamıyorum dediğim hisselerden haberin var mı , takip ediyor musun , nasıl kalkıyor iniyormuş hiç gördün mü
    Yazmamak lazım buralara

Bir şeyi eleştirin ama önce bilginiz olsun be kardeşim

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Abi niye ezbere konuşulur ben de bunu anlamıyorum dediğim hisselerden haberin var mı , takip ediyor musun , nasıl kalkıyor iniyormuş hiç gördün mü
    Yazmamak lazım buralara

Bir şeyi eleştirin ama önce bilginiz olsun be kardeşim
    kardeşim. ben sadece o tip olayların yapıldığı yerleri söyledim. yoksa sizin mevzunuzun bir tarafı değilim. nerede kaldırdıysan orada indir.
    yazdıysan takip edeceksin.

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    kim kavgalıysa cıksın hemen ve web gelsin
    Üstad Webster özleniyorsunuz
    Bu kadar hasret yeter vuslatı görmek istiyoruz

Sayfa 601/1002 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz