KNUCK üzüldüm doğrusu.
---
MB faizi değiştirmemiş. Ben takip edemedim.
Ayrıca piyasanın duymak istediği cümleleride söylemiş. Ancak piyasa ters tepki vermiş. Bi kaç dakikalık kısa bir yükselişten sonra satış olmuş.? yukarda önce yükselir sonra satış olur demiştim ama bunu kast etmemiştim. 1460 ı görür sonra satış gelir diye düşünmüştüm.
abd den kaynaklanıyor desem bugün abd tarafındada sorun yok.
Normalde hemen elim long al tuşlarına gitti ama kendimi tuttum çünki dün geceki abd FED tapering açıklamalarının sonucu henüz netleşmedi.
Zaten USD bir kaç haftadır ipini kopardı, sebepli sebepsiz artıyor. USD dünya paralarına karşı düşüyor bizimkine karşı yükseliyor, USD dünya paralarına karşı yükseliyor bizimkine karşı yine yükseliyor. Her halukarda yükseliyor.
USD nin bu yüksekliğide enflasyonu garantiliyor. enflasyonun olmasıda faizin düşüşünü engelliyor ama enflasyon uydurma olduğundan halka bu uydurma enflasyona göre zam yapılıyor ve olan yine maaşlı ve birikimi, gayrımenkulu olmayan kalabalıklara oluyor. Bu kesimde halkın en az %40'ı. Bu kesimin çocukları için yeni hapishaneler yapmaya şimdiden başlayın. Kazananlar sevinmeyin çünki fakirleştirdiğiniz halk yüzünden kazandığınızda korumalara güvenlik önlemlerine gidecek.
Neyse konuyu dağıtmayayım ama herşeyin birbiri ile bağlı olduğunu benim yazılardan anlamaya çalışın. başkazına kazık atıyorsanız, o kazık döner dolaşır yine size ve ailenize bi şekilde girer. Mutsuzluk, huzursuzluk olarak döner. akp, millet kaybederken onların sırtından kazananlar sayesinde doğdu.
Gideyim sahilde Rus heyetini arayayım, bi konuda fikir teatisi şeyedecektim, canım sıkıldı yine.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri