Elimde MAC fon, AFT fon, Gram altın ve bireysel hisse portföyü (CIMSA, FADE, EGGUB, NATEN, ISMEN, VERTU) ile beklemedeyim. 🧐
Originally Posted by Blueberry Dün sabah AFT'ye ufak ekleme yaptım. Bugünkü fiyat bayağı düşmüş. Aft yi satmayı düşünen cogalmisken ,sn myfinans teknoloji balonu sönecek derken cesur bir hareket. Bende ekleme yaptım
Originally Posted by Kemtuz Aft yi satmayı düşünen cogalmisken ,sn myfinans teknoloji balonu sönecek derken cesur bir hareket. Bende ekleme yaptım myfinans hocamı 1 senedir takip ederim, dolar 4,50 olacak diyordu 8,50 oldu 😆
Originally Posted by Blueberry myfinans hocamı 1 senedir takip ederim, dolar 4,50 olacak diyordu 8,50 oldu 😆 myfinans ustadım mevduata tovbe ediyor yakında nzor u da bırakacak.
Originally Posted by Blueberry myfinans hocamı 1 senedir takip ederim, dolar 4,50 olacak diyordu 8,50 oldu 😆 Yok hedefi revize ettim 5,80 diyorum ama süre vermiyorum😂 58 lira olduğunda sıfır atılarakta olabilir 😂
Originally Posted by myfinans Yok hedefi revize ettim 5,80 diyorum ama süre vermiyorum😂 58 lira olduğunda sıfır atılarakta olabilir 😂 Virgul atmak yok O cakilir Sifir atacaksiniz Gelin siz sunu 6 ya revize edin 60 da sifir atarsiniz kimse ayikmaz 😀
Originally Posted by Webster Virgul atmak yok O cakilir Sifir atacaksiniz Gelin siz sunu 6 ya revize edin 60 da sifir atarsiniz kimse ayikmaz 😀 Sizimi kıracağım 20 kuruş için Bundan sonra hedef 5,80 değil 6 oldu😂
Originally Posted by myfinans Sizimi kıracağım 20 kuruş için Bundan sonra hedef 5,80 değil 6 oldu yaşayın be ustadım var olun
Forum Rules
Yer İmleri