Sayfa 602/606 İlkİlk ... 102502552592600601602603604 ... SonSon
Arama sonucu : 4847 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    İyi bilancolar iki elin parmaklarını geçmez. Arena bunlardan birisi olacak inşallah.

Yapay zeka da çileği.
    Takip ettiğim kağıtlardan TKFEN KUTPO ve FMIZP ACSEL güzel bilanço açıkladı. Kutpo hariç hepsi de kriz öncesi fiyatlarının üzerinde şuan. Onlara maşallah diyeyim.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Kısmen haklısın. Kriz ortamında tabiiki kimse bilancoya bakmaz. Bakmaz ama bir kenara da not edilir hani... Elbet birgün ederini ve değerini bulur. Türkiye büyük bir ülke, her şey yoluna girecektir... Borsa uzun yıllar sürecek bir rallinin henüz 3 te birini tamamladı bence...Duam odur ki borsa adına ve arena özelinde her şey yolunda giderken; yolsuzluk yaptığı için biranda gözaltına alınan ve tutuklanan bir ilin en yetkili belediye görevlisinden yola çıkarak ülkeyi ve ekonomiyi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Bu art niyetli, ar fakirlerinin emellerini rabbim boşa çıkarsın. Bunlara inanıp sokağa düşen insanlara da Allah tan aydınlanma diliyorum. Rabbim kalp gözlerini açsın...
    Hocam, gizli tanık ifadeleri ile henüz suçluluğu ispatlanıp ceza almamış biri için, bu yazdıklarınız kul hakkıdır. Allah' ın yanıma bunla gelmeyin dediği kul hakkı. Ben dilsiz şeytan olamam. Kirli siyasetinizi buraya karıştırmayın. Ülkem için en güzel dualarımı ben de ediyorum hak ve adaletle. Kul hakkı yemeden.

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    artık son dönem iyi bilançoda pek fayda etmiyor ne yazık ki borsada algılar bozuldu...artık kısmet diyorum...

Enflasyon muhasebesi ve kötü piyasa nedeniyle son 4-5 çeyrektir bilançolar kötüleşti. Ama işte tam da bu sebepten dolayı iyi bilanço açıklayan azınlık sayıdaki bilançolar dikkat çeker bence.

Hele ki bizimki gibi 43 liralık fiyatına rağmen hisse başına 30 lira civarında bir kar açıklayacak olan firma bence çok dikkat çekecektir.

Bu hisseyi 43 liradan alan biri sene sonu geldiğinde belki de hisse başı 40 liraya yakın bir net açıklayan bir şirkete ortak olacak. Yani aldığı hisse 1 sene sonra bedavaya gelecek. Böyle bir bilanço da dikkat çekmeyecek ise zaten bırakıp gitmek lazım buraları.

Belki ilk etapda ters algı oluşturmak adına baskı yapabilirler ama elbet ederine ulaşır sonrasında. Ederi de bence 80-100 lira arası.

5. Paynet satışı yılan hikayesine dönüşüp umutlar azalınca hisseden çıkmıştım. Daha sonra paynet.i sattık haberiyle beraber geç kaldım düşüncesiyle panik halinde:) geri almaya başladım. Paynet satıldı haberi çıktığında zaten yanlış hatırlamıyorsam 44 tl. Civarındaydı. Bir yıldan fazla zaman geçti düştü kalktı geldiği noktada hala 43 tl. Bu arada %50.nin üzerinde enflasyon yedi. Şuan hiç olmazsa 60.lı rakamlarda olması lazım bence. Para kasada görününce de asıl primini yapması lazım. Zamanla ne badireler atlattık, sabırla beklemeye devam. İnşallah kısa sürede hak ettiği değere ulaşır...

6.  Alıntı Originally Posted by atansu Yazıyı Oku
    Hocam, gizli tanık ifadeleri ile henüz suçluluğu ispatlanıp ceza almamış biri için, bu yazdıklarınız kul hakkıdır. Allah' ın yanıma bunla gelmeyin dediği kul hakkı. Ben dilsiz şeytan olamam. Kirli siyasetinizi buraya karıştırmayın. Ülkem için en güzel dualarımı ben de ediyorum hak ve adaletle. Kul hakkı yemeden.
    Bir şey söyleyeyim mi? Kirli siyaset borsanın tam göbeğinde. G noktasında, alnının çatında. Veya borsa kirli siyasetin göbeğinde, hangisi kabul olursa artık....Bunu da ben yapmadım maalesef. Kendine yatırımcı diyen, her siyasi kriz ortamında panik halinde satışa geçen insanlar, kurumlar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Trump gazzeyi işgal edeceğiz dediğinde de yazdım buraya Trump paramızı çaldı diye. Şimdi yine diyorum malum şahıslar paramızı çaldı. Eğer bahse konu operasyonlar, mevzular olmasaydı arena şuan 60 Tl ye onaya gelmiş olurdu. Neyse yazmayım diyorum ama bazen öfkeleniyorum kusura bakmayın ve sokağa çıkmayın...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi ve kötü piyasa nedeniyle son 4-5 çeyrektir bilançolar kötüleşti. Ama işte tam da bu sebepten dolayı iyi bilanço açıklayan azınlık sayıdaki bilançolar dikkat çeker bence.

Hele ki bizimki gibi 43 liralık fiyatına rağmen hisse başına 30 lira civarında bir kar açıklayacak olan firma bence çok dikkat çekecektir.

Bu hisseyi 43 liradan alan biri sene sonu geldiğinde belki de hisse başı 40 liraya yakın bir net açıklayan bir şirkete ortak olacak. Yani aldığı hisse 1 sene sonra bedavaya gelecek. Böyle bir bilanço da dikkat çekmeyecek ise zaten bırakıp gitmek lazım buraları.

Belki ilk etapda ters algı oluşturmak adına baskı yapabilirler ama elbet ederine ulaşır sonrasında. Ederi de bence 80-100 lira arası.
    hisseye tam hakimsiniz kutlarım fikirlerinizden bende yararlanıyorum artık böyle yatırımcı çok kalmadı.... ...ARTIK GERİSİ KISMETİMİZE KALMIŞ BEKLEYİP GÖRÜCEZ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by furai Yazıyı Oku
    Paynet satışı yılan hikayesine dönüşüp umutlar azalınca hisseden çıkmıştım. Daha sonra paynet.i sattık haberiyle beraber geç kaldım düşüncesiyle panik halinde:) geri almaya başladım. Paynet satıldı haberi çıktığında zaten yanlış hatırlamıyorsam 44 tl. Civarındaydı. Bir yıldan fazla zaman geçti düştü kalktı geldiği noktada hala 43 tl. Bu arada %50.nin üzerinde enflasyon yedi. Şuan hiç olmazsa 60.lı rakamlarda olması lazım bence. Para kasada görününce de asıl primini yapması lazım. Zamanla ne badireler atlattık, sabırla beklemeye devam. İnşallah kısa sürede hak ettiği değere ulaşır...

Hocam bu olaya borsa genelinden bağımsız bakmamak lazım bence. Borsanın kendisi zaten son 1,5 senedir yerinde sayıyor. Biz yine nominal olarak iyi durumdayız , borsada bir sürü hisse var 1- 1,5 sene önceki fiyatının bile altında TL olarak. USD olarak hemen hemen tamamı ekside zaten.

Ama bir de bizim hisse özelinde 5 ayda 15 milyon lot Perea satışını göz ardı etmeyelim. Bu tüm şirketin %15'i , halka açık kısmın %30'u eder. Bu kadar büyük satışa rapmen yine de TL olarak kayıp yok fazla. Hatta alım satım aralığını iyi belirleyenler için son 2 sene de paralarını 2-3 kat arttırma fırsatı bile verdi.

Tüm bunlar Paynet satış hikayesi sayesinde oldu. Bu iş olmasa şu anda bu hisse 10 lira bile etmezdi. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Herşey bitti , paynet satııldı , tüm onaylar alındı , para tahsil edildi , borçlar ödendi , 3 milyar TL iştirak satış karı elde edildi , sıra geldi bunu bilançoda görmeye. Buna da sanırım en fazla 10 günlük bir süre var. Haftaya pazartesi yada salı bilançonun gelme ihtimali çok yüksek bence.

Bu da olunca gerçek fiyatlama başlayacak gibi. 1-2 hafta daha sabredelim bakalım sonrasını hep beraber görelim neler olacak.

Sayfa 602/606 İlkİlk ... 102502552592600601602603604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •