Sayfa 601/606 İlkİlk ... 101501551591599600601602603 ... SonSon
Arama sonucu : 4847 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by atansu Yazıyı Oku
    Ben yatırımcı ilişkilerine söyledim bu şekilde aktardı, kıst dönem olarak geciyor dedi. 70gün süremiz var dedi. Teyitli bilgi. Nezaman gönderir bilemem ama GK da onaylanıp da 70gün süreyi kullanabilir belki de prosedür neyse.
    üç ayda genel kurul yapacaklar şubat ta bilanço gelmişti ...

bilanço 70 günde gelebilir normal

2. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Biraz nefes aldık şükür.

4.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Ölü taklidi yapıyor.
    Ayak parmakları kıpırdadı...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

5. Bu fiyatlardan almayanlar bilançolar iyi gelirse 100 lira üstünde sıraya girerler. Borsa böyle birsey .
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Bu fiyatlardan almayanlar bilançolar iyi gelirse 100 lira üstünde sıraya girerler. Borsa böyle birsey .
    artık son dönem iyi bilançoda pek fayda etmiyor ne yazık ki borsada algılar bozuldu...artık kısmet diyorum...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    artık son dönem iyi bilançoda pek fayda etmiyor ne yazık ki borsada algılar bozuldu...artık kısmet diyorum...
    İyi bilancolar iki elin parmaklarını geçmez. Arena bunlardan birisi olacak inşallah.

Yapay zeka da çileği.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Kısmen haklısın. Kriz ortamında tabiiki kimse bilancoya bakmaz. Bakmaz ama bir kenara da not edilir hani... Elbet birgün ederini ve değerini bulur. Türkiye büyük bir ülke, her şey yoluna girecektir... Borsa uzun yıllar sürecek bir rallinin henüz 3 te birini tamamladı bence...Duam odur ki borsa adına ve arena özelinde her şey yolunda giderken; yolsuzluk yaptığı için biranda gözaltına alınan ve tutuklanan bir ilin en yetkili belediye görevlisinden yola çıkarak ülkeyi ve ekonomiyi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Bu art niyetli, ar fakirlerinin emellerini rabbim boşa çıkarsın. Bunlara inanıp sokağa düşen insanlara da Allah tan aydınlanma diliyorum. Rabbim kalp gözlerini açsın...

Sayfa 601/606 İlkİlk ... 101501551591599600601602603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •