endeks buralardan döner gibi çünkü thy 117 ler alım yerleri eregli 36 liralar falan aşağıları zor gibi duruyor bankalarda stabil.
ama insafsız bunlar.
endeks buralardan döner gibi çünkü thy 117 ler alım yerleri eregli 36 liralar falan aşağıları zor gibi duruyor bankalarda stabil.
ama insafsız bunlar.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks 4.6 dan donecek 5700 olacak deniyor. Gesan 250 civarı alıp 280 ve üzeri satıyorlar gibi
Astor ve Alfastan çıkışların nedeni sanırım Europower halkı arzına katılmak için olabilir.
sanmıyorum daha onay vereceklerde onlarda başvuracak vs.. illa satarlar bir ara..
halka arzlar piyasanın içine etti zaten.. pandemiydi neydi o zamanda furya vardı endeksin içine etmişlerdi. büyük paralar bu hisselere kayıyor..
halka arz yapmasalardı Gesan ı düşünemiyorum. çok hisse geldi papuç dama atıldı açıkçası bizde ışık tutulmuş tavşan gibi izledik..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Estonya'da yerleşik bir firmadan 'Muhtelif güçte ve sayıda Dağıtım Trafosu'' tedariki için sipariş almıştır. Sipariş bedeli 858.310, -Euro'dur. (Sekizyüzellisekizbinüçyüzon, Euro) (Güncel Euro/TL kuru ile sipariş bedeli 17.818.515, -TL'dir.)
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Eşleşme 270 üzeri şu anda. Astordan bağımsız 280 üzeri atacak mı. Esas mesele oraya gelince kap haberleriyle yine milletin eline mi verilecek, sonra arz gelmedi diye yine 250ler miBıktık bu rutinden. Bu hafta 300 kapasak haftaya 360 ;)
standart perşembe gunumuz geldi...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri