Sitenin yakınında Onur market var, önünde 7-8 araçlık otoparkıyla birlikte. Araç park yerlerinden birinin önüne oto elektrik şarj ünitesi koymuşlar, geçenlerde de Avrupa Konutları sitesinde görmüştüm. Gittikçe yaygınlaşıyor bu şarj üniteleri...
Sitenin yakınında Onur market var, önünde 7-8 araçlık otoparkıyla birlikte. Araç park yerlerinden birinin önüne oto elektrik şarj ünitesi koymuşlar, geçenlerde de Avrupa Konutları sitesinde görmüştüm. Gittikçe yaygınlaşıyor bu şarj üniteleri...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Levye indi
25,65
Millet ittifakına oy verenler yüzünden habersizce dolmuş ücretlerine zam yapıldı. İn bin 6 liradan 8 liraya, 8,5 lira olan mesafe 12,5 lira yapıldı.
Asgari ücret 15 olsun, memura 30 verin, emekliye en düşük 15 olsun diye verdiler küsküyü Reisi yarışmak zorunda bıraktılar. O' da öylemi verdim gitti ama nerelere gitti göreceniz dedi. Davul- zurna ile 2 ay her gün ekranlarda asgari ücret şu olacak, en düşük memur şunu alacak diye rekamla zam veriliyormuş- miş yapılarak aslında verilmeden alındı.
Siz şimdi halen CHP nin başında, Saadetin başında, geleceğin başında ve İyipartinin başında oturun. hemi de tafra yaparak.
Sonra da herkes dertli ama bu AKP nasıl oy alıyor diye düşünün durun.
Doları 8-10 ay tuttular ama enflasyon düzenli yukarı gitti. Şimdi saldılar güya bu kez zamlar tam gaz. Oysa ; doları şimşek hızıyla 30 liraya oturtsalardı bu zamlar ( doları bahane ederek ) bir kez olur biterdi. Şimdi 23 oldu zam, aaaa 25 olmuş zammm. 28 olur zam. Amaç nedir * Zengin daha zengin olsun. Esnaf, ticaret yapanlar vb. raftaki, depodaki malını millete kitlesin.
Koşun bu fiyatlara araba, ev, arsa hatta makarna bulamazsınız hemen şimdi alın muhabbeti döndürerek sözde büyüme sağlanıyor. İşsizlik çözülüyor.
https://youtu.be/gB-DnFMplGA
Evren Devrim Zelyurt da bu konuya değinmiş.
Yer İmleri