2.88 üstünde bende hızlıca 3.50-3.90 aralığını bekliyorum.
2.88 üstünde bende hızlıca 3.50-3.90 aralığını bekliyorum.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
hedefler guzel de 10 yillik deger yatirimcisiyim bir kagittan hic bu kadar tiksindigim olmamisti. su an endeks 60.000 ykbnk 1.25 olsa daha mutlu olurdum en azindan maliyet falan dusururduk bu nasil
bir iskencedir ulan, insana bu kadar mi hatali karar verdigi hissettirilir, iliklerime gecti.
İşlem hacmindeki daralma neredeyse ilgili endeksinden çıkmasına sebep olacak kadar düştü.
Grup 2 kredilerinin toplam içindeki payı % 17 mertebesinde
Diğer bankalardan , İş, Akbank ve Garanti Bankasından yaklaşık olarak sırası ile % 6 , % 4 ve % 3 daha fazla oranı ifade ediyor .
Bu negatif ayrışma tek başına fiyatının bu seviyede olmasını açıklamaz.
En kısa zamanda işlem hacminin artışı ile tüm yanlış algıların ötesine hızlı bir şekilde dönüş yapacaktır.
Günün en büyük satıcısı Yapı Kredinin kendisinin olması en ilginç nokta.
Bir miktar alımla aranızdayım, selamlar
Ülkemizin bir numaralı bankası olacağına inancım tamdır, sadece geri kalan hisseleri almak için bunlar manevra, Koç grubuna güveniyorum saygı duyuyorum, %80den sonra yeni yabancı ortak buluruz, sıkıntı yok
Ne yatırım tavsiyesi la de get işine, bunlar benim uydurmam benim param sanane, bide bu adet çıktı
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapı kredi kendisi bir süredir satıyor. çok ilginç. En az o kadar ilginci, iş yatırım alıyor.
isctr hissesinde ise Yapı kredi alıyor, iş yatırım satıyor. Çözemedim ama var bir şeyler, ya bir savaş ya da al gülüm ver gülüm işleri
endeks 105.200 de 2.48 tl fiyat kapanışı yapan bist 100 endeks hissesi YKBNK endeks 113.329 de 2.44 tl fiyat kapanışı yaptı, borsa 8.000 puan yükselirken bu banka hissesi düştü, inanması zor değil mi![]()
Yer İmleri