kimse size yazdırmadı o şekilde olduğunu gördüm dedi....
bu söylenilen Biden ile PAPA ile ilgili dahil olmak üzere artık absürt düzeyine gelmiş bazı yazılanları okumak zor geldiği için olmuş olabilir....
hasbelkader sır vermeyeceğim dediğiniz halde neredeyse yapacağınız işin şeklini bile tanımadığınız kişilerle paylaştınız ve size susun dendi. zaten siz de tekrarlayan her m5-10 mesajda bir artık speke yazmayacağım dediğiniz halde yazdınız...
kimse size para kazandırmak zorunda değil. kaldı ki spekin amacı zaten sizin elinizdekini almak...
gerçekten sizin mesajlarınızı okuduğumda 30 yıldır ticaret hayatının içinde olan 50 yaşları dolaylarında bir inşaat mühendisi olduğunuza inanmak pek mümkün görünmüyor...
size söylenen sürekli sızlanmak yerine ben bu malı şu fi,yattan satacağım demenin yolu tahtaya yazmaktır denildi.... ayrıca geçmişte kendi satışını ortaya koydu ve biraz daha geçmişte sn irmikin 48 *000 lot ALCAR sattığını söyledi ( o kadar ALCAR 1 ayda satılamaz normalde)....
yatırım tavsiyesi değildir... kimse size para kazandırmak zorunda olmadığı gibi kazandığınızda da kimseye faydanız olmayacaktır... buranın sanal piyasa olduğu söylendi...
ayrıca piyasada o zamanlar 150 puan artı var iken neredeyse eksiye düşen piyasa var unutmayın. gerçekten elinizde 600 000 lot mal var ise o malı sizden alırlar ama o kadar mala sahip olmak galiba zor....

Alıntı yaparak yanıtla
yaşanmış hikaye veya hayal ürünü hiç ilgilenmiyorum ama bu film oscara koşar.
Yer İmleri