Sayfa 603/1003 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    altında gr. 500 Tl nin üzerinde olmayacak gibime geliyor bu sene...
    ons buralarda kalacak ise döviz ertısı sadece yukarı etki edebilir

2. ARM ve ARL fonlara yatırım yapan var mı ?

Fon sepeti olduğu için stopaj 0 mı uygulanıyor ? Son zamanlarda bu fonlara para girişinin yüksek olduğunu gördüm. Hoş Ak fonlar pek sevilmiyor ancak stopaj da sıfırsa defansif değişken üstü bir getiri elde etmek için düşünülebilir sanki.

3. Fon piyasasında asıl devrim BES fonlarının da tefas'ta işlem görmeye başlaması ile olacaktır.

O zaman tüm fon yöneticileri kendine iyice çeki düzen verip en iyi getiriye ulaşma çabası içine girecektir. Aksi takdirde yatırımcı kaçacağından hem gelirleri düşecek hem de fon yöneticisi kendini baskı altında hissetmeyecektir.

Benim iki farklı kurumda BES hesabım var. Birisi Garanti . Fon yönetimleri Allaha emanet. Getirileri çok kötü. Diğeri Avivasa. O bir tık daha iyisi. Ama yine de BES de el mecbur aviva fonları arasında tercih yapmak zorunda olduğunuzdan kafa olarak rahatlar.

BES Fonları TEFAS ta işlem ne zaman görürse Türkiye'de FON pazarı bir adım yukarıya çıkıp kalitesi artacaktır.

Bir ara Eral Karayazıcı bu yönde çalışmalar var demişti. Ama bir gelişme olmadı uzun zamandır.

4.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Fon piyasasında asıl devrim BES fonlarının da tefas'ta işlem görmeye başlaması ile olacaktır.

O zaman tüm fon yöneticileri kendine iyice çeki düzen verip en iyi getiriye ulaşma çabası içine girecektir. Aksi takdirde yatırımcı kaçacağından hem gelirleri düşecek hem de fon yöneticisi kendini baskı altında hissetmeyecektir.

Benim iki farklı kurumda BES hesabım var. Birisi Garanti . Fon yönetimleri Allaha emanet. Getirileri çok kötü. Diğeri Avivasa. O bir tık daha iyisi. Ama yine de BES de el mecbur aviva fonları arasında tercih yapmak zorunda olduğunuzdan kafa olarak rahatlar.

BES Fonları TEFAS ta işlem ne zaman görürse Türkiye'de FON pazarı bir adım yukarıya çıkıp kalitesi artacaktır.

Bir ara Eral Karayazıcı bu yönde çalışmalar var demişti. Ama bir gelişme olmadı uzun zamandır.
    Eşimin aviva bes i var. Aviva da diğerlerinden ayrışan iyi yönetilen bir fon var mı?

dogru ,ancak bu fonlarda bir sekilde borsa ya baglı,bu seviyelerden giriş ne kadar dogru iyi dusunulmeli

6. Forumu ilgi ile takip ediyorum. Borsada beklenen düzeltme geldi mi acep? Derin bir düzeltme olur mu? Tekrar hsyf lara giriş için % kaçlık bir düşüş olmalı? Aklımda deli sorular. Tekrar girişte Mac,tkf,gmr,nnf,oph ve tcd fonlarına dağılım düşünüyorum.Hsyf candır gerisi heyecandır. Kalın sağlıcakla!

7. arkadaşlar bu eurobond fonları 3 aydır çok geride kaldı... sebebi hakkında fikri olan yazarsa sevinirim... ve bundan sonrası için eurobond fonlarında ne düşünüyorsunuz? selamlar...

8.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu eurobond fonları 3 aydır çok geride kaldı... sebebi hakkında fikri olan yazarsa sevinirim... ve bundan sonrası için eurobond fonlarında ne düşünüyorsunuz? selamlar...
    2 sayfa öncesi 601. sayfadan "One-X" nickli arkadaşın mesajından başlayarak buraya kadar okuyabilirseniz iyi olur, çünkü dediğiniz konu buralarda genişçe yazıldı.

Sayfa 603/1003 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •