Karanlık oda ile %1 kapatıcakmı bakalım![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
bir pazara gittik 11100 e pulback yaptır mışsınız gadasını aldıklarım..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
kaatlar 8500 ü aşşa gırıyo..üstakıl istese de istemese de pisti kepitecekler..%15 stopaj dutmuyooo..yapamıyooo..
Çöküş dönemi.!!!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
akşam chp kanadından ne gelecek Özel RTE bir önceki hareketi savaş olarak tvlerde gündeme getirdi. bence imamoğlu iddianamesi ile konuşmalar sertleşir 1-2 gün takip etmek gerek ben zaten piyasanın pahalı olduğunu söyleyen taraftayım 7-8 aydır .Kendi grafıma göre daha aşağı hareket beklentim var illa imamoğlundan değil bakalım.
şüle düşünmek lazım..stopajı %15 deelde %50 yapsak bu fakir yerli borsaya girermi..vallahi girmez tallahi girmez..eee o zaman ne diye vatandaşı gırbaçlıyon, öfkelendiriyon..bu artık gurur meselesine dönüyor..
Ben kaçar dinleneyim biraz ilerleyen saatlerde gelen haberlere göre muhabbet yaparız.
emlak nezdinde kazananları tebrik ederim![]()
Yer İmleri