KRDMD ye de yan göz bakmaya başladım. YTD
KRDMD ye de yan göz bakmaya başladım. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
bilançoya 12 borsa günü kaldı.bu kağıdın bilançosu çok güzel gelmeyecek olsa traderlara para kazandırmazdı diye düşünüyorum.aslında kırmızı endekste kağıdı yeşil tutarak dün satın alayım dedi.asıl mesaj bence oydu.benim durumu yazmaya gerek yok beklemedeyiz.
rasyolara göre en ucuz gyo bu galiba
Merhabalar; Ben bugün 71-72 aldıklarımla birlikte 74,5 ortalamalarımı indirdim ve 74 ve 75 den saldım spek kardeşin eline.. Bir rahatladım ki ..Dedim ya çok eğleneceğük çokkkk.. 71 ve altında selam çakarım belki kardeşim.. İyi düşün salmazsan hiç üzülmem hissede olan dostlarım adına yürekten sevinirim. Salarsan belki yine buluşuruz. YTD
Bu arada kripto da zararımı da çıkardım orada da %80 nakite geçtim. Hem de 1 günde. Dün shiba unu dan 30K aldım 25K sattım. Hiç bilmeden marj %8-9 oldu herhaldeBol kazançlar herkese YTD
Aboww, valla ben kurtardım şimdi almaya elim gitmiyor. Ether ve Shiba var. Ether stabil, shiba ise hafta da 1 %7-8 aşağı yukarı yapıyor. Paribu ile çalışıyorum 0,15 komisyonla bazen günlük alsat yapıyorum
maksat heyecan olsun. KLGYO da benim için artık öyle yine gün sonu 71-72 aralığında 55k aldım.. Çok fazla ilgilenmiyorum. Bankalarda daha büyük heyecan var
![]()
banka hisseleri prensip olarak almıyorum sn şekerli ... kripto bende spell ve lunc var ikiside fena zararbende dayanamayıp 1.71 den cuzi bi miktar klgyo aldım.. cemaş dan dün 1.58 - 1.59 dan aldıklarımın bir bölümünü satıp kiler aldım ... normalde 1.68 - .1.65 gelince almayı düşünüyordum oraya gelirse yine alırım artık
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer İmleri