Güneysu gelince açsın ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
geldim,
gık (kurallar harici ) diyeni usa ya gönderirim, coronanın bol olduğu yere.
hastanede de bakmazlar ona göre
silinenleri de bir okuyayım, varsa tatillik göndereyim....
sinirlerim de tepemde... bu gün kötü yakaladılar malda..![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
gık.. (pardon hıçkırık tuttu)
Patron, tatillerden haberimiz olacak de mi.
Sabah kalkınca kendimiz usa'da bulmayalım da.![]()
Ahmet bey, tatil kazandı benden..
ilk şanslımız..![]()
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
ooo Gaya bey'de radara takılmış...![]()
Trump, "F-35lerin ana gövdesi Türkiye'de üretiliyor ve Türkiye den gönderiliyor. Şimdi Erdoğan ile iyi ilişkilerimiz var, ama ya olmasa ne olacak? 'Size F-35 parçalarını vermiyoruz' deseler ne yapacağız?" yorumunda bulundu.
Buradan devam edin
Reis & memleketim candır gerisi hikaye.
Yer İmleri