Sayfa 604/1003 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Eee arkadaşlar... geçen hafta burda cezası açılanlar tekrar trollük yapmaya geldi dedim... boşa ceza almamış bu herifler... bir şeyde bilmez sadece algı yaparlar dedim... tek bir kişiden destek görebildim.. nasıl çıkar ya diye ağlamaya başladılar sonra...
    Haklı çıkacağımı da belirtmiştim... sabır en büyük erdemdir... ve yine haklı çıktım tabii ki...
    Bir tek şahit anladı ne demek istediğimi... o da zannedersem güzel kazandı...
    susuyorum,huzur bozulmasın ama bu sadece senin VİTES ARTIRMANA SEBEP OLUYOR.
    DERDİN NE Kİ?

Adam akıllı ne analiz ne de yorum yaptığını gördüm.taşın altına elini sokmazsın habire gelen herkesi ittiham edersin.

TROLMETREMİ var sende.uyuşmadığına hemen troll okunu yöneltiyorsun.TERS MANTIK MI YAPIYORSUN.
    SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN GRAFİK YOLLAMAK İSTEMİYORUZ..

BURASI BORSA FARKLI DÜŞÜNCELERİN OLUŞTURDUĞU PİYASADIR.

2. Abka kardeş bu sistem neye göre sat verdi
    İlginç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Normalde çok fazla etkilememek için kimseye grafik atmam.. tarzım değil.. şu şuraya gidecek, pozisyonumu dahi söylemem kolay kolay... 1 kişiyi bile etkilemekten korkarım...

Ama maalesef troller baskın yaptığı için paylaşacağım..
    Aşşağıdaki grafik geçmiş baz alınmıştır. Yuvarlak içine aldığım rakamın altında kapanış hiç olmadı. 101245,80 yukarı trend oluşuyor geçmişte...

bu trendin kopuş yerini tam 3 ay sonra deniyor.... ancak hala aşşağısında kapatmıyor.

en sonda deli gibi gap yaparak deniyor.... ancak çok aşşağıya sarmasına rağmen 5bin puan tepip 101245,80 in üstünde yine kapatıyor ve yukarı trende devam ediyor...

101245,80 in üstündeyken geceye short kalınmaz. kopartırlar...
    yarın da bunun şahidi olacaksınız...
    şimdiden bol şans.

Koç bey sizde buyrun... repaint sistemle oluyormuymuş olmuyormuş... göreceğiz..

Şunu da buraya çekeyim..

5. Üteceğim arkadaş 5 iş günüdür sağlam vuruşuyorum

Ben maliyet ayarladım o yükseldi o yükseldikçe ben maliyet ayarladım 🐻🐻

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Abka kardeş bu sistem neye göre sat verdi
    İlginç
    BU PEGASUSUTA VE ÇOĞU HİSSEDE iyi çalışan bir saatlik sistem.her sinyale uymam ama mevcut hissedeki seviye ve yorgunluğuna göz önünde bulundurursak,short sinyalinin sonucunu merak ediyorum.spotta saatlik bar kapanışı 58.50( saat 10 barı 10 :59 da doldu).

7. 47 bin zararla kapattım abi bütün pozisyonlarımı..sizin gibi tercübe sahibi büyüklerimden tercübe etmek gerekirdi bazı seyleri..lambest miydi tam hatırlayamdm biri de 3 kere uyardı en fazla 10 poz aç diye .aracı kurum her gün pozları azaltınca olayın ciddiyetini anladım kendime gelemedim en zoruma gidende palanın dün makası bir anda kapatması oldu yani ahlaksızca kaddarca zalimce ..olur da bu mecraya düşen birileri olursa ibret olarak gösterin beni

8.  Alıntı Originally Posted by Karakusak58 Yazıyı Oku
    47 bin zararla kapattım abi bütün pozisyonlarımı..sizin gibi tercübe sahibi büyüklerimden tercübe etmek gerekirdi bazı seyleri..lambest miydi tam hatırlayamdm biri de 3 kere uyardı en fazla 10 poz aç diye .aracı kurum her gün pozları azaltınca olayın ciddiyetini anladım kendime gelemedim en zoruma gidende palanın dün makası bir anda kapatması oldu yani ahlaksızca kaddarca zalimce ..olur da bu mecraya düşen birileri olursa ibret olarak gösterin beni
    Geçmiş olsun kardeş sen bayramdan önce acemiyim bayrama 118 xxx maliyetli 75 short açtım diyen arkadaşmıydın acaba
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 604/1003 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •