Sayfa 604/1002 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Eşit şartlarda yazışamıyoruz bile

yazılan çizilen hakaret içeren söylemleri sahiplerine iade ediyor çekliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    senin kafa basmıyor galiba. peygambere laf var mı cümlelerimde?.. provakatör..

ne demişim ben? akape milli değil ümmetçi demişim..tamamen doğru bir ifade..kafası çalışan herkes "milli vs ümmetçi" karşılaştırmasını yapar ve anlamını bilir..
    Cahillerle sohbet etmeyiniz...değmez...arkadaş japonyada bir japon olarak doğmuş olsaydı bile yine de müslüman olacağından, şintoist filan olmayacağından emin yani....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Cahillerle sohbet etmeyiniz...değmez...arkadaş japonyada bir japon olarak doğmuş olsaydı bile yine de müslüman olacağından, şintoist filan olmayacağından emin yani....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben de diyorum, kuranda niye hiç suşi muhabbeti geçmiyor diye..!!

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Eşit şartlarda yazışamıyoruz bile

Sn Koçari,

15 Temmuz'da, AKP' nin bir kanadı FETÖ ile işbirliği yaparak AKP' nin diğer kanadına ve ülkeye darbe yapmaya kalkıştı.

Yani, darbe başarılı olsaydı AKP yine iktidar partisi olacaktı, yeni CB nin kim olacağını, Başbakanın kim olacağını, Meclis Başkanının kim olacağını ifade etmeyelim isterseniz, Ruhani Başkanının kim olacağı ve uçakla Humeyni gibi büyük gösterilerle ülkeye geri döneceğini zaten söylemeye gerek yok.

Sizi, sürekli hor görmeye çalıştığınız, hep bel altı çalıştığınız, Atatürkçüler kurtardı.

Denklem çok basitti çünkü, RTE BOP rüyasından uyanmıştı son anda da olsa millileşmişti, başına gelenler de bu yüzden geliyordu ve bu sefer rejim gerçekten tehlikede idi ve Mustafa Kemal' in askerleri RTE' nin yanında yer aldı.

Artık kahrolabilirsiniz üzüntüden, gerçekleri öğrendiniz, ha çocuklarınıza torunlarınıza da anlatın bunu, olur mu, üç kuruş vicdanınız veya Allah korkunuz varsa tabi..

Çekilebilirsiniz..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bakanlar denizden çıkan balığı yemişti: 17 metrede müsilaj tespit edildi

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...dildi-6556471/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. ne kadar luzumsuz varsa buraya diye
    bir baslık olsa oraya gitmezler
    ne hikmetse ısrarla buraya geliyorlar
    bir ara bunları yükseliş indikatoru olarak kullanıyordum

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Eşit şartlarda yazışamıyoruz bile

Bana göre size hakaret eden yok.
    Sizin gibi düşünenlerin her zaman yaptığı gibi verecek cevabı yoksa mağduriyet yaratarak gitmek...
    Çekilebilirsiniz.....

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben bu filmi daha önce izlemiştim, gene gelinmiş buraya ...
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Bana göre size hakaret eden yok.
    Sizin gibi düşünenlerin her zaman yaptığı gibi verecek cevabı yoksa mağduriyet yaratarak gitmek...
    Çekilebilirsiniz.....
    Siz şu üstteki gönderinin ne anlama geldiğini tanıyana bilene sorun.

Sayfa 604/1002 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •