Sayfa 605/964 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Cehaletin ağzından salya olup akıyor ve sonrada diyorsun ki beni itham ettiler... dün gelmedim senin gibi boş konuşmadım sadece o yüzden beni yeni görüyorsun... sen bilmem bilir misin bu forum komple değişti eski yazılanlar nickler vs... Ben sana ilk aldığım 2013 lotlarının çıktısınıda atarım da gerek yok... beklenti sormuşsun... Biz spk ya güvenin burada kalanlardanız... tek bir beklentim var geçen 4.5 5 yılın hesabını sormak.. forumlarıda bilgi alma amaçlı kullananlardanım... sizin gibi kahraman olmaya çalışanlardan değil... sizin amacınız burada boş kalabalık yapıp işe yarayacak şeylerin üzerini örtmek ve buna alet olduğum bu saçma tartışmayı sürdürdüğüm için diğer herkesten tekrar özür dilerim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kimden neyin hesabını soracaksın. Şirket davayı kazanmış. Sadece spk nın itirazı kaldı.
    Bunuda kimse bilemez. Spk kazanırsa ne olacak belli değil. (Şirket gene itiraz edermi anlamında)Şirket kazanırsa çağrıyı unut. Nasıl hesap soracaksın anlat da bizde öğrenelim. Buradan sallaması bedava nasılsa. Gk ya gittin mi. Karşı duran kaç oy vardı tutanaklardan bak bakalım. Kafa aynı prometheus kafa. Yanılmamışım. Hayal alemi.

2. forum sayfaları trol kaynıyor.

ky bu sayfalara bakarak hareket ederse yanar.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

3. Evet ben kahraman olmak istiyorum. Bütün ky yi ben kurtaracağım. Bütün forumda benden sorulur. Tövbe estafurullah...
    Tvlere çıkacağım bakın ky yi ben kurtardım diyeceğim. Onlarda bana madalya verecek. Bütün amacım bu. Rahatladınmı şimdi.

4. 1 prometheus da aynısını diyordu. ‘Ben hisselerimi yaktım. Devlet el koysun, hesap soralım bunlardan.’
    Kağıt 46 olunca gülücükler saçmaya başladı, sürprizler olabilir falan demeye başladı. Aynı kafa sende var belli.
    O gün öyle bugün böyle dimi.

5. fabrika , neyin üstünü örtüyor? herkesin yazdığı yazı duruyor?

fabrika sen yaz

ben senin yazılarının çoğunu beğeniyorum.

şimdi nolcak?

bence hiç boş yazılarda değil....

6. hala özgür bir ülkede yaşadığımızı düşünüyorum...hakaret kufur olmadığı sürece isteyen istediğini yazar... NOKTA(.)

benim neyi anlayıp anlayamacağımı sorgulamak kimsenin haddine değil...

7.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    fabrika , neyin üstünü örtüyor? herkesin yazdığı yazı duruyor?

fabrika sen yaz

ben senin yazılarının çoğunu beğeniyorum.

şimdi nolcak?

bence hiç boş yazılarda değil....
    Teşekkürler. Hakikatten neyin üstünü örtüyormuşum?

8. Fabrika çok mantıklı yazılar yazıyorsunuz. Umursamayın sataşanları onlara dokunuyor demek yazdıklarınız

Sayfa 605/964 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •