Mademki millet tarıma bu kadar önem veriyor. Hepiniz dolar baronu insanlarsınız, yaşadığın şehrin yakından 3 -5 dönüm toprak alın da azcık üretim yapın bakim . Yalnız teknoloji yok. No teknoloji, azcık post modern yaşayın. Düğmeye bas ev ısınsın, numaraya bas eve erzak gelsin olmayacak .
Kışın tezek yakacaksınız, sabahları ocakta pisecek çay, 1 inek 20 de koyun bakılacak. Altı temizlenecek sağılacak güdülecek. Gündüz çalışıp gece nöbet bekleyeceksiniz. O hayvanları orada bırakıp 1 günlüğüne dahi evden ayrılamazsınız. Ağaçların dibi açılacak, ilaçlanacak, ot temizlenecek. Bostan bellenecek. Daha neler neler ...
Tatlı su çiftçileri sizi .Şehirden bakınca köy hayatı egzotik geliyor değil mi , saksıda domates, kafeste kuş beslemeye benzemez o işler.
Not : Şaka yaptım la kimse üzerine bir söz alınmasın.
https://www.ensonhaber.com/
bugün çok şey var paylaşılacak
en iyisi linki atayım.
daha once kitabi durulen biri tekrar gelmis yahu.Ne zaman tesrif eder diye dusunuyordum. Yoksa enson haberlerden nasil haberimiz olacak.![]()
Okunmayan, tirajı olmayan siteler/basın yayın organlarına niye link veriyorsunuz... haberler reklam/slogan/yanlı olmaz, gerçek haber verip yorumu hür olarak yapabilirsiniz..., ancak; yorumu/sloganı/ reklamı haber diye yazınca tiraj ve izlenme oranları düşer...
Bakın size VKGYO üzerinden yapılan nitelikli soygunun sonucunu yazayım, sizin izlediğiniz yayın kaynakları buna değinmez / değinemez...
Buraya yazmamın nedeni de dövizle olan gerçek bağlantısı...
Şimdi kamu kaynaklarını batık şirketlere ve onların sahiplerine karşılıksız olarak verildiğine/yönlendirildiğine 0 sıfır ihtimal vermek gerekir.... peki kim hesap soracak derseniz;Adam Smith bu ekibe öyle bir tokat atmışki haberlerinin olduğunu bile sanmıyorum. Piyasayı Görünmez El Yönetir der... Görünmez el şöyle devreye girdi; nitelikli girişimciler ve yatırım sermayesi bu yönetimin ulaşamayacağı ülkelere kaçtı... kalanlar bu batık şirketlere neden olup zombi şirketlere dönüşüyorlar...gelen sermaye garantili gelir vurur çıkar, o vurdukça bütün mal guruplarında önlenemez fiyat artışları başlar....Dövizde sonuçta bir çeşit maldır diyen iktisadi görüşler vardır...
YTD
Yer İmleri