Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin yaşamını yitirdiği Soma Holding’in hacizlik olduğu anlaşıldı. Alacaklı banka, ödenmeyen borca karşılık, Soma’nın İstanbul Maslak'€™taki 47 katlı projesinde çok sayıda gayrimenkulün icra yolu ile satışını istedi. Söz konusu gayrimenkullerin değeri 3 milyon TL ile 13 milyon TL arasında.
http://www.hurriyet.com.tr/somanin-p...lacak-40636323
harbiden klinik vakasın mandrake,
refah patlamasıymış daha fazla türk yurtdışına gidiyormuş duyunda avrupalılar köyünden dışarı çıkmıyor sanacak, bunu çok sebebi, var hiçbiri de TR nin başarısı değil (uçaklara yakıt teşviği vs...)
geçen hafta almanyadaydım benimle yaşıt iki gencin yaz tatili planını paylaşıyım istersen.
birisi yeni zellanda ya diğeri ise tanzanya ya gidecekmiş, bil bakalım ne kadar sure; üç hafta kesintisiz
ben son üç senede toplam 3 hafta tatil yapmadım sen yaptın mı?
Reafh dediğin böyle patlar ayrıca avrupa kredi kartı ve kredi kullanımı çok sınırlıdr heryeri amerika sanma...
Sayın üye,değerli yazılarından faydalanıyorum,ama lütfen sizde şu troll ün peşinden gitmeyin,10 bin km uzaktan veya Keçiören den buradaki değerli paylaşımları baltalamaya çalışan bir tip,nedense sosyal medya son zamanlarda benzeri tiplerle dolu,yurt dışında o ülkenin her türlü sosyal imkanından faydalanıp,burada yaşayanları nankörlükle suçlayan,konuştukça saçmalayan tipler,(okuyan,araştıran,gerçekleri görebilen tüm vatandaşlarımız hariç;mesela Sayın Hısım)Daha dün Ankara da 2 gaziye 45 dakika dayak atılıyor tek bir polis yardıma gelmiyor,sonra o bölgede 1 milyon tl ye konut alıp rahat rahat oturacaksın,bu ********ler olay durulunca serbest kalacaklar,denetimli serbestlik diye bir garabet var çünkü,sizin o milyonluk evlerinizin önünde terör estirmeye devam edecekler,ondan sonra yok İstanbul dünya şehri,yok çok ucuz,ucuzsa NYden depo almak yerine Ağaoğlundan kümes al komik..![]()
ben nihayetinde fikri olarak ülkemizde trollerin oluşmasına katkı sağladığı ilkel iklimin halkımızda karşılığı olmayacağına inanıyorum. ancak ne yazık ki zaman kaybediyor ülkemiz bu ilkel fikirlerle mücadele ederken. son 15 yılda patinaj yaptık ve hatta geriledik bir çok alanda. troller halkta "her şey iyi gidiyor" algısının oluşmasına katkı sağladılar, ancak ilerde kendi çocuklarının da yaşayacağı ülkeyi mahvediyorlar. bu bilinçte değiller ne yazık ki.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Uzun uzun yazmadan bir cümle ile ifade etmeye çalışayım.
Refah seviyesi yükselen toplumların beklenti ve ihtiyaçları da o oranda artar.
Bağımlı,bilgisiz,eğitimsiz ve muhtaç bırakacaksın ki senin istediğin gibi davransın sende rahat idare ET.
İnanılmaz... 3 saat içinde villa inşa ettiler!
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-in...r-40636831?p=1
Ev fiyatları düşmeye devam edecek.
konuyla çok bağlantı kuramadım, emlak sahibi olmak ve lokasyon konusunda fiyat düşüşüne sebep olacak asıl devrim ulaşımın kolaylaşmasıdır.
düşünsenize bisiklet büyüklüğünde bir araç ile saatte 100km hızla havadan seyahat ediyorsunuz ve trafik ve otopark sıkıntısı da yok...
lokasyonun emlak fiyatındaki etkisi minimum iner.
silivri de çiftlikte oturur, çerkezköye işe gider, akşam da boğazın üstünde uçarsın...
hayal kurmak güzel.... ama hayal değil gerçek olacak; ben görür müyüm emin değilim.
Yer İmleri