Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 605/1014 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Yıldırım'dan Paradise Papers yanıtı: Oğullarıma soruşturma açılsın

Başbakan Binali Yıldırım, ABD'ye hareketi öncesinde açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım, Paradise Papers belgelerinde adı geçen iki oğluyla ilgili soru üzerine, "Milletim beni bilir. Benim dokunulmazlığım var ama oğullarımın yok her türlü araştırma ve inceleme yapılabilir. Haksız yere itham edilmeleri kabul edilemez " diye açıklama yaptı.

http://www.mynet.com/haber/dunya/yil...lsin-3373024-1
    Hangi savci, hangi Hakim ?

Biz keriziz ya, yeriz.

2. Sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin yaşamını yitirdiği Soma Holding’in hacizlik olduğu anlaşıldı. Alacaklı banka, ödenmeyen borca karşılık, Soma’nın İstanbul Maslak'€™taki 47 katlı projesinde çok sayıda gayrimenkulün icra yolu ile satışını istedi. Söz konusu gayrimenkullerin değeri 3 milyon TL ile 13 milyon TL arasında.

http://www.hurriyet.com.tr/somanin-p...lacak-40636323

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Anlayamadigin sey

Nasil oluyorda yurtdisina turist olarak giden Turk sayisinda son 30 yildir her sene ama hersene rekor kiriliyor?

Nasil oluyorda ozel ithalat konut satislari otomobil satislari cep telefonu satislari her sene ama hersene rekor kiriyor?

Diyeceksinki onlar borcla yapiyor kredi kartiyla yapiyor. Kardes bati dunyasinda bunlar nakit paraylami odeniyor? Sistem ayni sistem.

Insan gormek istedigini gorur. Yanlis tarafa bakiyorsun. Ezilen dusuk ucrete talim insanlara bakma. Birde obur tarafta sayisi az olmayan Turkiye nufusuna orani hicte az olmayan bir grup var geliri yuksek dunya ile entegre yasiyor. Kimbilir belkide Istanbulda yasamiyorsunuz ondan.

Not : AKP li degilim yobaz hic degilim. Ben kapitalistim. TR deki refah patlamasini buradan bile gorebiliyorum.
    harbiden klinik vakasın mandrake,

refah patlamasıymış daha fazla türk yurtdışına gidiyormuş duyunda avrupalılar köyünden dışarı çıkmıyor sanacak, bunu çok sebebi, var hiçbiri de TR nin başarısı değil (uçaklara yakıt teşviği vs...)

geçen hafta almanyadaydım benimle yaşıt iki gencin yaz tatili planını paylaşıyım istersen.

birisi yeni zellanda ya diğeri ise tanzanya ya gidecekmiş, bil bakalım ne kadar sure; üç hafta kesintisiz

ben son üç senede toplam 3 hafta tatil yapmadım sen yaptın mı?

Reafh dediğin böyle patlar ayrıca avrupa kredi kartı ve kredi kullanımı çok sınırlıdr heryeri amerika sanma...

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "refah patlaması...." olduğuna ancak hayalperestler inanır bir de bu hükümet ve yandaşları.

"yurtdışına çok Türk turist gidiyorsa" örneğin bunun ana sebeplerinden birisi yurtiçi turizmin Türk vatandaşları için aşırı pahalı hale getirilmesidir. çoğu kez yurtdışına gitmek daha ucuz olabiliyor bazı insanlar için.

bunlar saçma karşılaştırma örnekleri. bu tür örnekleri özellikle mevcut zihniyet veriyor, ama defalarca mesela kişi başı gelir gibi örnekler üzerinden yaptıkları propagandanın da ne kadar boş olduğunu gösterdik. ayrıca yayınlanan veriler güvenilir değil: yani enflasyon, kişi başı gelir, işşizlik vb tüm veriler sıkıntılı, sorunlu. basını yandaş basından takip etmeyen vatandaşlarımız bunun gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında tartışıldığını da görecektir.

son söz: refah patlaması olsaydı devlet marketlerde ucuz et dağıtmak zorunda kalmazdı.
    Sayın üye,değerli yazılarından faydalanıyorum,ama lütfen sizde şu troll ün peşinden gitmeyin,10 bin km uzaktan veya Keçiören den buradaki değerli paylaşımları baltalamaya çalışan bir tip,nedense sosyal medya son zamanlarda benzeri tiplerle dolu,yurt dışında o ülkenin her türlü sosyal imkanından faydalanıp,burada yaşayanları nankörlükle suçlayan,konuştukça saçmalayan tipler,(okuyan,araştıran,gerçekleri görebilen tüm vatandaşlarımız hariç;mesela Sayın Hısım)Daha dün Ankara da 2 gaziye 45 dakika dayak atılıyor tek bir polis yardıma gelmiyor,sonra o bölgede 1 milyon tl ye konut alıp rahat rahat oturacaksın,bu ********ler olay durulunca serbest kalacaklar,denetimli serbestlik diye bir garabet var çünkü,sizin o milyonluk evlerinizin önünde terör estirmeye devam edecekler,ondan sonra yok İstanbul dünya şehri,yok çok ucuz,ucuzsa NYden depo almak yerine Ağaoğlundan kümes al komik..

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın üye,değerli yazılarından faydalanıyorum,ama lütfen sizde şu troll ün peşinden gitmeyin,10 bin km uzaktan veya Keçiören den buradaki değerli paylaşımları baltalamaya çalışan bir tip,nedense sosyal medya son zamanlarda benzeri tiplerle dolu,yurt dışında o ülkenin her türlü sosyal imkanından faydalanıp,burada yaşayanları nankörlükle suçlayan,konuştukça saçmalayan tipler,(okuyan,araştıran,gerçekleri görebilen tüm vatandaşlarımız hariç;mesela Sayın Hısım)Daha dün Ankara da 2 gaziye 45 dakika dayak atılıyor tek bir polis yardıma gelmiyor,sonra o bölgede 1 milyon tl ye konut alıp rahat rahat oturacaksın,bu ********ler olay durulunca serbest kalacaklar,denetimli serbestlik diye bir garabet var çünkü,sizin o milyonluk evlerinizin önünde terör estirmeye devam edecekler,ondan sonra yok İstanbul dünya şehri,yok çok ucuz,ucuzsa NYden depo almak yerine Ağaoğlundan kümes al komik..
    ben nihayetinde fikri olarak ülkemizde trollerin oluşmasına katkı sağladığı ilkel iklimin halkımızda karşılığı olmayacağına inanıyorum. ancak ne yazık ki zaman kaybediyor ülkemiz bu ilkel fikirlerle mücadele ederken. son 15 yılda patinaj yaptık ve hatta geriledik bir çok alanda. troller halkta "her şey iyi gidiyor" algısının oluşmasına katkı sağladılar, ancak ilerde kendi çocuklarının da yaşayacağı ülkeyi mahvediyorlar. bu bilinçte değiller ne yazık ki.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Uzun uzun yazmadan bir cümle ile ifade etmeye çalışayım.
    Refah seviyesi yükselen toplumların beklenti ve ihtiyaçları da o oranda artar.
    Bağımlı,bilgisiz,eğitimsiz ve muhtaç bırakacaksın ki senin istediğin gibi davransın sende rahat idare ET.

7. İnanılmaz... 3 saat içinde villa inşa ettiler!

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-in...r-40636831?p=1

Ev fiyatları düşmeye devam edecek.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İnanılmaz... 3 saat içinde villa inşa ettiler!

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-in...r-40636831?p=1

Ev fiyatları düşmeye devam edecek.
    konuyla çok bağlantı kuramadım, emlak sahibi olmak ve lokasyon konusunda fiyat düşüşüne sebep olacak asıl devrim ulaşımın kolaylaşmasıdır.

düşünsenize bisiklet büyüklüğünde bir araç ile saatte 100km hızla havadan seyahat ediyorsunuz ve trafik ve otopark sıkıntısı da yok...

lokasyonun emlak fiyatındaki etkisi minimum iner.

silivri de çiftlikte oturur, çerkezköye işe gider, akşam da boğazın üstünde uçarsın...

hayal kurmak güzel.... ama hayal değil gerçek olacak; ben görür müyüm emin değilim.

Sayfa 605/1014 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •