Sayfa 606/690 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Cenk mı öneriye açıkmış.öyleyse o oyalama taktiğidir.kendisinin herkesin malumu zehir gibi aklı var....
    Hocam ya salağa yatıyor malın önde gideni ya da değiniz gibi çok uyanık [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Niyeti iyi olsaydı bu durumlara düşmezdi zaten,hadi düştün çaresini kendi biliyor
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    nasıl yani ? ortak arayışı başladı mı ?
    Cenk’in ne düşündüğünü bilemiyoruz, görüşemedik ama Emine hanım her türlü önerinize açıklar dedi

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4. eski genel müdür barbaros talha akyildiz ile irtibat sağlansa şu an blue gup katar dohada belki türkiyede yatırım yapmayı düşünürler..

eski genel müdür barbaros talha akyildiz ile irtibat sağlansa şu an blue gup katar dohada belki türkiyede yatırım yapmayı düşünürler..
    https://www.linkedin.com/in/barbarosakyildiz
    Burdan iletişime geçilebilir... belki bir vefa duygusu.... 10 milyon şirketi uçurur, ya da dediğiniz gibi halka açılmak isteyen bir şirket için çok büyük bir fırsat , özsermayeyi artıya geçirme dışında bir prosedürü yok

6. Yok mu bir haber. Elleri armut mu topluyor.

7. Cenk , hisselerimizi satın al. kurtul. Herkes yoluna.. Zaten sana aitti...biz bilemedik değerini..

Cenk , hisselerimizi satın al. kurtul. Herkes yoluna.. Zaten sana aitti...biz bilemedik değerini..
    Adam diyordur, sizin tuvalet kâğıtlarını ne yapayım...kıs kıs gülüyordur.nasıl da iktirdim diye....Bundan hâlâ bir umut beklemek,bence Bizim uzaya araştırma gemisi göndermekten daha zordur...
    Son düzenleme : batık; 26-04-2018 saat: 19:48.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 606/690 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •