Sayfa 606/985 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. gerçi tüm kağıtlarda flama var gibi ama saatlikteki flamayı çalıştırırsa bu hafta 1.54 gibi bir hareket gelebilir sanki.
    Yukarıdaki yorumlar yatırım tavsiyesi değil, kişisel görüşlerdir.

2. Baskilayin bakalım serefliler nereye kadar tutabileceksiniz gün gelecek spk da karar verecek illaki. o güne kadar bol bol dua etmekten başka caremiz yok.

3. alış satış niye kapalı arakadaşlar

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by coskunbenli Yazıyı Oku
    alış satış niye kapalı arakadaşlar

Saate bakmak hiç aklıma gelmemiş[emoji85] [emoji85]

5. denizbank kullanıyorum tavan 1.54 olmasına rağmen..benim ekranda 2.77 oldu anlam veremedim..

6.  Alıntı Originally Posted by sahraneverd Yazıyı Oku
    denizbank kullanıyorum tavan 1.54 olmasına rağmen..benim ekranda 2.77 oldu anlam veremedim..
    Vakıfta sorun yok.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yukarıdaki yorumlar yatırım tavsiyesi değil, kişisel görüşlerdir.

7. (2) Çağrıyı doğuran işlemde fiyatın yabancı para biriminden belirlenmiş olması halinde çağrı fiyatı, çağrıyı doğuran payların devir tarihinde T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kuru ile çağrının başlayacağı günden önceki iş günü T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kurundan yüksek olanı kullanılarak hesaplanan tutarın Türk Lirası karşılığı olarak belirlenir.

8.  Alıntı Originally Posted by ibocan1978 Yazıyı Oku
    burada keramet cagrı fıyatı belırlemek ıle alakalı olabılır.cagrı fıyatı belırlenırken hangı esas ve krıterler soz konusu acaba? eger hıssenın son 1-2-3 ay lık gıbı fıyatları baz alınarak hesaplanıyorsa. muafiyet ıstenerek hem kagıdın fıyatı asgıya cekıldı hem de spk gereklı kararı hemen vermeyerek son donem fıyat ortalamasını asagıya cekıyor. spk nın sıtesınde okumak ıstedım ama ılgılı dokuman malısef yok bulunamıyor. 5 farklı hesaplama sıstemınden fiyatı enyuksek cıkan kabul edılır dıyor ama ben bu 5 farklı yontemın detayını bulamadım. buradakı ustad ve hocalarımız kısaca bılgılendırebılırmı bızı acaba?
    çağrıdan kaçma yolumu aranıyor ki

Sayfa 606/985 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •