Sayfa 606/948 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Altıncı Hisse Yazıyı Oku
    Pazartesi yasak kalkıyor değil mi?

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Salı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Borusanin karı ortada erbosanin karı ortada boru işleri 5 yıl boyunca ful kapasite dolu bir arkadaşım borusanin genel kuruluna gitti ve yeni siparişlerin 1.5 yıl sonrasına sıra verildiğini söyledi borusanin karı erbosan karı bunu teyit etti bunlar para kazanırken Erciyas boru ve ozbalda kazanır Erciyas ve ozbalin birleşmesi demek piyasanın yuzde 25 e hakim olmak demek dolayısıyla her satılan 4 borudan biri Erciyas ozbal demek kendi düşüncem kötü ve sıkıntı dönem bitmek üzere birlesme kararı olumsuz olsaydı hisse 2 taban yerdi çok şükür bundan sonra hisse daha emin adımlarla hak ettiği fiyata gelecektir bana göre sıkıntılı dönem geçti bu genel kurul bize morel verdi ozbalin yüzde 51 payı Erciyas borunun birlesme artık an meselesi güzel bir raporla bu iş biter birde rapor hazırlamayı birde bu raporu devlet bankalarina hazirlatsalar daha güvenli olur vakıf halk ziraat gibi kurumlara ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kap haberi gelmeden morelimiz bozuk aval aval beklerken bizleri aydınlatan bilgi ve morel veren eto kardeşimize çok çok teşekkür ederim

Önümüzdeki hafta inş iyi olup umuyorum 3x lerden bayrama girebilceğimizi bundan sonraki sürec hacimde artış volum olabilceği kısıtlı ıslemlerden cıkacak olması olumludur arıyetten genel kurulu da olumlu daha ne olsun artık zamana kalmış

5. Toplantiya katilmasi ve bilgi paylasimi nedeniyle Eto Bey e cok cok Tesekkurler

6. Lütfen paylaşım yapanın kim olduğuna bakın önce daha önce beni eleştirenler yazılarımı beğenmeyenler bu yazıyı okumasın lütfen

Bazı arkadaşlarımız bazen çok kırıcı oluyor belki bunu bilerek yani burda paylaşım yapıp arkadaşlara destek olmaya çalışan arkadaşları bu formdan uzaklaştırmak veya bilmeyerek yapıyorlar ama bazı arkadaşlarımız var ki bir zaman banada insanları yanlış yönlendiriyorsun deyip hisseyi kötüleyen arkadaşlar olmuştu bende forma yazmaktan vazgeçmiştim fakat baktım bu işin aslında onların işine geldiğini bizi bu formdan uzaklaştırarak kendilerinin at koşturmak istediklerini anladım bu da bir taktikti onlar için aslında

Sayın Eto kardeşim sen boşver bunları amaçları belli biz birbirimizi biliyoruz Genel Kurul günü senin paylaşımın birilerinin zoruna gitmiş anlaşılan Genel Kuruldan çıkan haberi bile hala eleştirenler var ben baştan beri söylüyorum Erciyas Özbal ı aldığı ilk günden beri iyi niyetli davrandı son genel kurulda bunu gösterdi kusura bakmasın kimse öküz altında buzağı aramasın şu aşamada yapılacak tekşey bunlara küsüp kabuğumuza çekilmek değil daha aksine elimizden gelenin daha fazlasını yapmak Sayın Eto siz genel kuruldaki havayı kokladınız ve bize aktardınız benim anladığım bu işin sonuna kadar götürüleceği

Erciyas neden birleşmeyi istiyor sorysyna bir iki cevap vereyim

- İlk olarak Erciyas bir karar aldı yönetimi tek elde toplamak genel yönetim giderlerini kontrol altına almak eski patronları biraz daha kontrol altına almak (Eski patronların fırıldaklarından canı yandı bilen bilir bilmeyen eski paylaşımlarımda ayrıntılı anlattım bakabilirler)
    - Birleşme ile Ülkenin boru üretiminin %25 ini eline alacak tek bir şirkete dönüşecek bu ne işe yarayacak zaten iki şirkette aynı gurubun diyenler için açıklayım bu hem ülke içinde hemde dışarıda borsaya açılmış bir şirketin ihalelere girmesinde çok önemlidir şirketler değerlendirme yapılırken iş verilirken üretim kapasitesi işi becerip beceremeyeceği konusunda değerlendirilir Özbal ve Erciyas ayrı ayrı şirket olarak gözükecekti birleşmese bu da rekabet edilecek şirketler için bir avantaj olacaktı işte birleşme ile bu avantaj Erciyas a geçecekti (bir arkadaş bu birleşmeye dışarıdan bile taş konuyor olabilir demişti belki bir düşünce)
    -Birleşme ile oluşacak vergisel avantajlar önemsenmeyecek oranda bunu bir mali müşavirden ögrenebilirsiniz veya ufak bir internet araştırması yapabilirsiniz inanın Erciyas bu işten çok kaymak yiyecek
    - İş dünyasında bazı kurallar vardır veya itibar meselesi de diyebiliriz siz Kamil beyin yerinde olsanız bir şirketi birleştirmeyi başaramadı dedirtirmisiniz kendinize isteyen Kamil beyin kariyeri bir incelesin ne demek istediğimi anlayacaktır
    - Birleşme sonrası hatta şimdi bile oluşan kamuoyu reklamı azda önemsenmeyecek birde birleşme olması sonrasını siz düşünün
    -Benim için bu saatten sonra en önemlisi birleşme sonrası yabancı yatırımcının tepkisi biliyorsunuz enerji sektörü çok faal ve bu sadece ülke içinde değil ülke dışı bağlantılar mevcut Erciyas sürekli yurtdışı ihalelere giren bir şirket birleşme ile bu ihaleler sürekli kap a bildirilecek hepimiz borsada kap a bildirilen ihale haberleirini ne kadar önemli oldugunu biliyoruz herhalde yabancı yatırımcı bu fırsatı kaçırmayacaktır bence

Neyse lafın kısası Eto kardeşim ve formda veya başka yerlerde kendilerine haksızlık yapılan arkadaşlar boşverin bunları gelin birlik olalım lütfen paylaşımlarınızı bizden esirgemeyin bu kadar sabrettik mücadele ettik tam işin kaymağını yiyecekken birileri istedi diye dönmek yok

Ha bu arada kimse bana iltifat etsin diye bu yazıları yazmıyorum beğenmeyen okumak zorunda kaldı ise bile hemen unutsun kendine pay çıkarıp bizlere saldırmasın lütfen ben kimseye al veya sat demiyorum veya yönlendirmek istemiyorum yazılarım sadece kendi düşüncelerim beğenmeyen lütfen yazılarımı okumasın

7.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Borusanin karı ortada erbosanin karı ortada boru işleri 5 yıl boyunca ful kapasite dolu bir arkadaşım borusanin genel kuruluna gitti ve yeni siparişlerin 1.5 yıl sonrasına sıra verildiğini söyledi borusanin karı erbosan karı bunu teyit etti bunlar para kazanırken Erciyas boru ve ozbalda kazanır Erciyas ve ozbalin birleşmesi demek piyasanın yuzde 25 e hakim olmak demek dolayısıyla her satılan 4 borudan biri Erciyas ozbal demek kendi düşüncem kötü ve sıkıntı dönem bitmek üzere birlesme kararı olumsuz olsaydı hisse 2 taban yerdi çok şükür bundan sonra hisse daha emin adımlarla hak ettiği fiyata gelecektir bana göre sıkıntılı dönem geçti bu genel kurul bize morel verdi ozbalin yüzde 51 payı Erciyas borunun birlesme artık an meselesi güzel bir raporla bu iş biter birde rapor hazırlamayı birde bu raporu devlet bankalarina hazirlatsalar daha güvenli olur vakıf halk ziraat gibi kurumlara ytdr

Son zamanlarda ziraat te çok işlem oldu bence eğer yeni bir rapor hazırlatacaksa ziraat olabilir veya eski raporları revize edip oranı 0,40 yapıp sunabilirler artık bayram sonrası konuşulacak şeyler bir engel daha aşıldı son virajda yız hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Son zamanlarda ziraat te çok işlem oldu bence eğer yeni bir rapor hazırlatacaksa ziraat olabilir veya eski raporları revize edip oranı 0,40 yapıp sunabilirler artık bayram sonrası konuşulacak şeyler bir engel daha aşıldı son virajda yız hayırlısı
    Kapdaki yazıda 10 milyonluk geri alım pay alımı ibareleri var bence Erciyas boru ozbalin yüzde 51 hissesine sahip şuan biraz daha hisse alımı yapıp yüzde 80 çıkarsın hissesini ozaman bin lot ozbala 500 lot Erciyas versede gözüne gelmez ytdr

Sayfa 606/948 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •