Sayfa 606/775 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Merak ediyorum neden Netaş . Veya neden kozal değil Arcelik değil Ttrak değil de Netaş ? Endeksten az getirdiği için mi neden bağımlılık mı stres mi yoksa bir türlü gerceklesmeyen büyük hedefler mi. Sabah 33.1 aldım bir sürü zarar verdim akşam siz nasıl durabiliyorsunuz bu stres makinesinde.
    8 seneli netaşlı olunca insanda ne stres kalıyor ne dert. Bu zamana kadar speğin yüz bin çeşit oyununu gördük bunlar ne ki. Kendi adıma evet netaş da beklentim büyük ama hala gerçekleşmedi. Gerçekleşir mi gerçekleşirse ne zaman gerçekleşir bilmiyorum bekleyip duruyorum işte.
    Bu hisse öyle bir hisse ki %900 bedelsiz açıklayıp sonra açıklandığı fiyatın altında bölünen , arsasını sattığını açıkladığı gün düşen , şirketin OEP den ZTE satıldığı gün düşen hatta eski ceo nun hisse fiyatı 19 tl iken bu fiyatlar çok ucuz deyip sonra hissenin 4, 60 tl düştüğü tek hissedir herhalde.
    Normalde yukardaki her hangi bir olayda diğer hisseler en az 4-5 tavan yaparken netaş o günü hep eksi kapatmıştı. Çok iyi hatırlıyorum netaş %900 bedelsiz verdiği günlerde nugyo %300 bedelsiz açıklamış ve hisse 3 kat artmıştı. O dönem ben dahil herkes en az 4-5 kat artar diyoduk ama maalesef açıkladığı fiyatın altında bölünmüştü. https://www.borsagundem.com/haber/nu...artirimi/73937

Kısaca netaş hissesi alınca her şeye hazırlıklı olacaksınız.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    Bir kaç açıklamanı birleştirip orasını ben yorumlamış olabilirim hakkını helal et ! Ben önümdeki 10 yılda netaşta 1 milyon lot yapma hedefim var ! Böyle aşağı yukarı oynarsa götürmezse beni tahtanın büyük oyuncusu yapacak. Zaten lotlar elimde çok olduktan sonra
    Umurumda olmaz 5 olmuş 50 olmuş her türlü karda oluyorsun
    Bir hakkım olduysa sonuna kadar helal olsun.. uzuncuyuz 10 lırada dusse 10 lıra azalsada benım umrumda degıl acıkcası...burdaki cumlem umursamaz oldugumu izlemini verdiki gerdi sizi...tahtacıya kızgınlıgımı ve uzuncu oldugumu dile getirmekti maksat..Dogan gorunumlu sahınle geldık mercedesle ayrılırım insallah kendi adıma.

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    8 seneli netaşlı olunca insanda ne stres kalıyor ne dert. Bu zamana kadar speğin yüz bin çeşit oyununu gördük bunlar ne ki. Kendi adıma evet netaş da beklentim büyük ama hala gerçekleşmedi. Gerçekleşir mi gerçekleşirse ne zaman gerçekleşir bilmiyorum bekleyip duruyorum işte.
    Bu hisse öyle bir hisse ki %900 bedelsiz açıklayıp sonra açıklandığı fiyatın altında bölünen , arsasını sattığını açıkladığı gün düşen , şirketin OEP den ZTE satıldığı gün düşen hatta eski ceo nun hisse fiyatı 19 tl iken bu fiyatlar çok ucuz deyip sonra hissenin 4, 60 tl düştüğü tek hissedir herhalde.
    Normalde yukardaki her hangi bir olayda diğer hisseler en az 4-5 tavan yaparken netaş o günü hep eksi kapatmıştı. Çok iyi hatırlıyorum netaş %900 bedelsiz verdiği günlerde nugyo %300 bedelsiz açıklamış ve hisse 3 kat artmıştı. O dönem ben dahil herkes en az 4-5 kat artar diyoduk ama maalesef açıkladığı fiyatın altında bölünmüştü. https://www.borsagundem.com/haber/nu...artirimi/73937

Kısaca netaş hissesi alınca her şeye hazırlıklı olacaksınız.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tecrübe sahibi olarak en guzel açıklamayı yapmıs..ne kadar teknik söyle söyle diyorsak da teknigi cizenin tahtacı oldugunu bilesiniz...ve en önemlisi Herseyeragmen ortagımız yazmayı unutmus Ceomuz hisse senedi fiyatları bizi ilgilendirmez biz ciromuza bakarız demişti.
    Teknik acıdan hala olumlu ziraatın satması olumsuz epey bır sattı. Ziraat satarken vakıf toplardı ortada yok

4. Günaydın herkese..bakalim bank of yine is basinda mı?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

5. Sus pus oldu sazendeler bu gece ...
    Hazirlan firtina kopmak üzere..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

6. şapşik tahtacısının tekniği derki 32,88 kırarsam bayrağım var oda n7 lira civarında 40 da sizi karşılarım ama 3
    1,64 kırarsam da biryerlerinize ....... ben de diyorum gevşek demirden korksak trene binmezdik ama bu kadar da süründürmeye gerek varmıki bak borsada hemen hemen her hise 5 10 katladı sen daha yüzde 50 yapmadın
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    şapşik tahtacısının tekniği derki 32,88 kırarsam bayrağım var oda n7 lira civarında 40 da sizi karşılarım ama 3
    1,64 kırarsam da biryerlerinize ....... ben de diyorum gevşek demirden korksak trene binmezdik ama bu kadar da süründürmeye gerek varmıki bak borsada hemen hemen her hise 5 10 katladı sen daha yüzde 50 yapmadın
    . Herhalde 17 Mart 2020 de 7.21 den 10.5 ayda buraya geldiğini unutmuş olamazsınız ! Adamlar yukardan ver aşağıdan yerine koyarak hisseyi 200 vermiş gibi oldular niye yukarı götürsünler ? Sürekli sabit durmak bu hissede lot attıramamak uzunda zarar ettirir ! Sizlerin mal satmayacağını bildikleri için sırtınıza malı yüklemişler ufak karlara taşıtıyorlar. Biliyorlar netaşı elinde bulunduran ky satmayacak istedikleri gibi aşağı yukarı oynuyorlar. Hayat onlara çok güzel armada 75 olmuş logo 140 olmuş diye düşünme kardeş ben dün akşam bir şey yazdım senin elinde 15 bin lot vardı galiba sen bu lotlarla 2023 ortasına oyna bakalım aşağı yukarı kaç lotun oluyor en az 100 bin lotun olur. Beklersen ama hep 15 bin olur bu tahtada oyunun kuralı bu ben bu kurallara göre oynamayacağım dersen hep günlük bu oyunları dışarıdan izlersin neden gün sonu geliyor diye sinir olursun. Bu tahtada işler böyle işliyor. Spek işinize geliyorsa kalın işinize gelmiyorsa başka tahtaya gidin diyor verdiği mesaj bu . Adam karakteri bu beğenirsin beğenmezsin. Belki başka tahtalarda değişik karakterli speklerin davranışı daha çok hoşuna gider ?

8.  Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    . Herhalde 17 Mart 2020 de 7.21 den 10.5 ayda buraya geldiğini unutmuş olamazsınız ! Adamlar yukardan ver aşağıdan yerine koyarak hisseyi 200 vermiş gibi oldular niye yukarı götürsünler ? Sürekli sabit durmak bu hissede lot attıramamak uzunda zarar ettirir ! Sizlerin mal satmayacağını bildikleri için sırtınıza malı yüklemişler ufak karlara taşıtıyorlar. Biliyorlar netaşı elinde bulunduran ky satmayacak istedikleri gibi aşağı yukarı oynuyorlar. Hayat onlara çok güzel armada 75 olmuş logo 140 olmuş diye düşünme kardeş ben dün akşam bir şey yazdım senin elinde 15 bin lot vardı galiba sen bu lotlarla 2023 ortasına oyna bakalım aşağı yukarı kaç lotun oluyor en az 100 bin lotun olur. Beklersen ama hep 15 bin olur bu tahtada oyunun kuralı bu ben bu kurallara göre oynamayacağım dersen hep günlük bu oyunları dışarıdan izlersin neden gün sonu geliyor diye sinir olursun. Bu tahtada işler böyle işliyor. Spek işinize geliyorsa kalın işinize gelmiyorsa başka tahtaya gidin diyor verdiği mesaj bu . Adam karakteri bu beğenirsin beğenmezsin. Belki başka tahtalarda değişik karakterli speklerin davranışı daha çok hoşuna gider ?
    Muhtamelen beni tanımıyorsunuz ben teknik adamıyım ve hiç azımsanmayacak paralar kazandım netas da dediğiniz olaylar aynen oluyor ama hisse 7.5 dan geldi olayı biraZ daha farklı, gördüğü en düşük seviyeye göre değerlwndirmek doğru değil. Gelelim trade olayına netas gibi hisselerde trade etmek hiç kolay değildir tam tersi trade edip lot arttırayım derken elinizdekinden olursunuz çünkü trade zamanını biraz geçmiş gibi ve ğatlamaya hazır gibi patlayıp giderse sonra trade ypılabilit aslında patronda tam sizin bahsettiğiniz gibi düşünmemizi istiyor trade edin
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 606/775 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •