-
*tcmb bir hafta vadeli repo faiz oranını 200 baz puan indirdi, %12,00 (beklenti %12,50, önceki %14,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Son döneme ilişkin veriler iktisadi faaliyetteki toparlanma eğiliminin devam ettiğini göstermektedir. Iktisadi faaliyetin sektörel yayılımındaki iyileşme devam etmekle birlikte yatırımlar zayıf seyrini sürdürmektedir
*tcmb: Rekabet gücündeki gelişmelerin olumlu etkisi sürerken küresel büyüme görünümündeki zayıflama dış talebi kısmen yavaşlatmaktadır
*tcmb: Küresel iktisadi faaliyetteki zayıf seyir ve küresel enflasyonun düşük düzeyi gelişmiş ülke merkez bankalarının para politikalarını genişleyici yönde sürdüreceklerine dair beklentileri güçlendirmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Enflasyon görünümündeki iyileşme devam etmekte, enflasyon beklentilerinde genele yayılan bir düzelme gözlenmektedir
*tcmb: Kurul, enflasyondaki düşüş sürecinin devamlılığının, ülke risk priminin gerilemesi, uzun vadeli faizlerin aşağı gelmesi ve ekonomideki toparlanmanın güç kazanması açısından büyük önem taşıdığını değerlendirmektedir
*tcmb: Türk lirasındaki istikrarlı seyrin yanı sıra iç talep koşulları ve üretici fiyatlarındaki gelişmelere bağlı olarak çekirdek enflasyon göstergelerinin eğilimleri ılımlı seyretmektedir
-
*bddk: 6 aralık haftasında bankacılık sektoru takıptekı alacaklar 144.251 mılyar tl (oncekı 143.574 mlr)
-
Cafe Trend&Trade - II
TCMB bu yıl Temmuz'da 425 baz puan, Eylül'de 325 baz puan , Ekim'de 250 baz puan ve Aralık’ta 200 baz puan olmak üzere toplam 1200 baz puan indirimine gitti.
-
-
Bankacılık sistemi kredileri 6 Aralık itibarıyla 2 trilyon 598,3 milyar lira (Önceki: 2 trilyon 593,5 milyar lira) - BDDK
-
Sosyal konut başvuruları 15 Aralık 2019- 15 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri