Sayfa 606/919 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. iki yıl once 80 tl zirvesi olan bir hissenin şuan ki fiyatı bence çok ucuz zaten bence sizin almayı düşünüyorsanız beklediğiniz fiyatlar çok pahalı olabilir

2. Sirket farkli bir yola girdi burdan 500 e gitse de şaşırmam. Eylul ayinda 2015 ten gelen tl log grafikte trend alt bandina yaklaşarak 40-50 arasi olmasını bekliyordum aralik ayi icin. ucuncu ceyrek ve gelen haberler fiyati etkiledi hesaplar tutmadi. Bundan sonrasi için lineer grafikte 138 güçlü direnc burasi gecilirse subat basi 200-250 tl arasi bir fiyat beklenebilir. 250 ustu artik farkli bir dunya olur. Borsa da firsatlar bitmez onumuz cok krize gebe bakalim hangi hisse ne firsatlar sunacak.
     Alıntı Originally Posted by ersoybal Yazıyı Oku
    iki yıl once 80 tl zirvesi olan bir hissenin şuan ki fiyatı bence çok ucuz zaten bence sizin almayı düşünüyorsanız beklediğiniz fiyatlar çok pahalı olabilir

3. Bence artık piyasalarda asansör moduna alışmak lazım sert inisler cikislar bence bi sure devam edecek bu durum artık endeks bazli degil daha çok sektörel ve hisse bazli hareketler daha baskın duruyor eskiden perakende sektörü defansıf sektör du şimdi ise yenileyebilir enerji ve gıda defansıf sektörler oldu 2020 yılı covid ile birlikte ekonomik ezberler bozulmaya başlandi mesela bu aralar telekom sektörü hareketli temelinde ki sebepler iyi araştırilmali 5g ye geçiş ve yapılan yatırımlar artık önemli unutmamak gerekir ki sıcak savaş dönenleride ilk saldırı ya uğrayan stratejik noktalar enformasyon ağının olduğu alanlardir yani iletişim ve 5g artık on plana çıkmalı ve stratejik bir önemi olduğunu düşünüyorum Kront özelinde ise düşüncem şudur şirket yatırımcılarin gözüne girmiş tabiri caiz ise göze batmaya başlamıştır kront yıllarca zaman zaman gündeme gelen ama beklenen patlamayı yapamayan bir sirketti ama artık şirketin gelistirmis olduğu ürün piyasada ciddi olarak ticari bir değer kazanmaya başladı yurt içi kurumsal firmalar ile çalışmak yurt dışında rekabet gücünü arttırmak kayda değer gelişmeler yeni bir yardımcısı olduğum için kront un özelinde bilmediğim birçok özelliği var elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışıyorum ama şimdiye kadar gördüklerim bunlar

4. Kronta üflüyorlar
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kronta üflüyorlar
    Ateşi harlamak içinse sıkıntı yok. Ne için üfledikleri önemli

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. 15 kasımdan bu güne takaslar...

7. Citi nın mali 29 bin lota düşmüş benim düşüncem takas ve kademe analizi olarak 119-125 arası kademe doldurup yatirim fonlari mali citi ye virmanlar ve fiyatı yukarı çeker diye düşünüyorum bofa siz tahta mi olurmus )

8. Bence kesinlikle danışıklı dövüş. Ak ve İş o kadar mal aldı. Ak'ın takası sadece 70.000 artmış, İş'in takası ise artmamış. Şimdiye kadar boşaltmadılarsa brüt takasta boşaltmaları çok zor. 100.000 lot işlem olmuş, fiyat --8'de. Hisse bence toplu da niyetleri ne?

Sayfa 606/919 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •