Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Vazcaydım manasında bir şeyler gevelediya,
    Şimdi ona samimiyet ve güven testi yaptırım,,,ayağına 010,20,25,50 neyse kalibreli mermi sıktıracaklar...
    Düşünsenize ne komik olur,her gazetede ben ekonomi yazarıyım diyerek mb yi eleştireni ertesi gün mb başkanı yapıyorlar,yahu bir dakika sanki bizde aynısı oldu...

Cidden artık endişelenmek manasız,şu adamcağızın sıç....k şimdide sıvayacağız bakışlarını görünce üzülsem mi gülsem mi karar veremiyorum,halbuki ne güzel başkan olur olmaz faizleri indirecek hem göze girecek hemde teori ispatlayacaktı ama şu dış minnaklar yok mu...1 lira arttırıverdiler doları bu garibim de kala kaldı böyle...

2. Cuma 39000 üstüne bu günde 16000 ceton atıl mış makiniye...

Buva arkidişlere,,,

https://youtu.be/Ayj2awQKbvs

Elbet yüzüm gülecah
    Göz yaşlarım dinecah
    Bu karanlık günlerin
    Bir gün sonu gelecah...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3. Hadi yabancılar büyük hisselerde son 1 aydır satışta. Anlıyoruz.

Pekiii emeklilik fonları neden satıyor?

Sadece isctr de son bir ayda citi 21 milyon lot satarken
    emeklilik fonları 10 milyon lot satıyor. Diğer bankalarda da durum farklı değil.

Biri izah etsin de şu fakir bir şeyler öğrensin.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Hadi yabancılar büyük hisselerde son 1 aydır satışta. Anlıyoruz.

Pekiii emeklilik fonları neden satıyor?

Sadece isctr de son bir ayda citi 21 milyon lot satarken
    emeklilik fonları 10 milyon lot satıyor. Diğer bankalarda da durum farklı değil.

Biri izah etsin de şu fakir bir şeyler öğrensin.
    Emeklilik fonları mal almaz..
    Mal satılır

Emeklilik fonları mal satmaz..
    Sattırılır...

Yani..

10 20 50M lot mu çektin..Bunu en tepede mi vermek istiyorsun..Gider emeklilik fonu ile anlaşırsın..Alırlar ..

Sen dolara geçersin edersin borsa çöker şu bu..
    Aynı fona gidersin benim şu malları versene dersin..
    Verirler eline..

5. Büyük filimler dönüyor desenize.

Bir fakirler de şuradan dönecek buradan alınır deyip dirsek çürütüyoruz.

Adamlar tepeden işi bitiriyorlar desenize. Kim bilir kimler bu arada komisyon vb. yollarla yolunu buluyordur.

Sadece önceki hafta dolar 7,20 de iken alınan dolar miktarının normale göre 3 kat arttığı söyleniyor. Düşünsenize bir gecede yapılan vurgunu.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    çok sık tekrar etmeye başladı bunu... iyice kıllanmaya başladım...
    neyse ki tek cent bırakmadım bankada ama hanımın altın fonunu da fiziki altına çevirip kasaya atma zamana geldi gibi... her ay ek alım yaptığı için pratik oluyordu ama birikenleri bir çekmeli artık...
    Bende 14 nisanı bekliyorum banka hesabını kapayıp borcları vadesi gelmeden kapatıp kalanı da cebe koymak daha ıyı olacak gb...nede olsa gavurun parası deger kaybetmiyor...ytd

BHT 'de isyan ediyor ,Restaurant derneği başkanı.. 8 milyon insan ne yapacak diye?
    Tipinden belli ki,AKP'lisin. oyu sen verdin..!

Günah kardeşim,günah.. Ramazanda lokanta açık olur mu yahu??
    Mesele, covid falan değil.. Günaha girmeni önlemek..

Hangi ülkede yaşıyorsun..!!
    Burası ALmanya mı?? Suud,İran..ne farkımız var??

8. Bence artık kabine ha değişti ha değişecek muhabbetide bitti. Yola devam aynı ekiple. Zaten Hürriyetin Ankara temsilcisi gasteci bey haricinde de bu değişikliği destekler şekilde dile getirende olmadı iktidar yada yakın cenahından. Reisin takdiri dedi parti sözcüsü bey mesela. O zaman mehteran stayl iki ileri bir geri hareket beklenir endeksten. Bugün yoncanın 6.86-6.98 yaptığı gibi. Piyasayı heyecanlandıracak bir tane bile beklenti yok. Biden şu online iklim değişikliği zirvesinde Reise titreşim filan gönderse bari, yaşı tutanlar hatırlar msn messengerda vardı böyle bir özellik. Piyasaya can gelir en azından.

Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •