Sayfa 606/993 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Bizim derdimiz para. Parayı veren düdüğü çalar.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bizim derdimiz para. Parayı veren düdüğü çalar.
    Maalesef doğru tespitler.....

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bi de şöyle baksak
    bir yonca bir ananas ederken şuan bir ananas neredeyse 3 yonca yapıyor tekniği bozulmuş rasyo sapıtmış rsi ısınmış
    Aynen öyle
    Yonca yerinde sayıyor
    bir halt olacağı yok.

4. EGM, ithamlarda bulunuyor diyor. Ama bu ithamın ne olduğunu ve karşı argümanını söylemiyor. Ben geçtiğimiz yıl 108 polisimiz canına kıydı diyorum. Siz TRT ye kamu spotu yaptırıyorsunuz yalan diye… Ben hepsini ispatlarım. Dava açarlarsa listesini de veririm. Rütbeleri, çalıştığı yerleri, hepsi…

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-verdi-1920928

5. bu gün benim paranın temdit günüydü 115 bin banka faizi 595 bin Kur farkı yatmış 710 bin fayizi görünce gözlerim ışıldadı içim kıpır kıpır oldu yanımda arkadaş vardı lan ben bişey yaptım mı da bu para bana yattı dedim yok abi biz bişe yapmadık dedi sana ne oluyor la dedim sen benim faiz kültürümü anlamazsın anlatsam da anlamazsın dedim biraz bozuldu baktım gönlünü aldım la kafana takma memuru al aşağı ederiz gerekirse sen üzülme dedim arkam sağlam benim dedim ışıldayarak çıktık

not: esprik olsun diye yazdım gerçeklerle alakası yoktur nerde bende o kadar para
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Motorine bu gece yarısından geçerli litre başı 88 kuruş indirim daha geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Motorine bu gece yarısından geçerli litre başı 88 kuruş indirim daha geldi
    Ben benzini falan hep tepedeyken alıyorum yaw. İndirimler bana denk gelmiyor..

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    En son 12 tl ye aldığım ananasın tanesi 34 olmuş
    Küçükken soğuk bi wspiri vardı
    Pazarda ananasaldırmışlar diye
    Durum vahim
    5 dal maydanoza 5 TL istediler. Her yerde yetişen Allah'ın otu. Kıtlıkta bile böyle fiyatlar olamaz. Bu şekil devam ederse durum vahim ötesi.

Sayfa 606/993 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •