Sayfa 606/1000 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop XLIII

1. iki kirmizi arasinda toplayip yesil kirilimi ile guzel kazandirmisti . ama kirilim sonrasi saglikli bir gidisat icin yesil e 1 sefer dokunup yoluna devam etmesini istemistik ama yapmadi bir kismini 18 den bir kismini daha yukarilardan vermistim elimde 45kg kadar fiziki birakmistim oda evladiyelik oldu
    Yesil ile fibo 78.6 si suan ayni rakamlara denk geliyor 15.50-15.60 civari

Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Sn SEL Sn.Culpable cevaplarınız için teşşekkür ederim. Ortak görüşünüz 18 altı kesin sıkıntılı demek ki.

Altın ons en kötü 200 haftalığından (1692) dönebilirse 17.5 altını görmeden gidebiliriz belki.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

aşşağıdan kapanan shortlar yukarıdan yerine konuldu

3. Şu vade bi bitseydi de işimize gücümüze baksaydık, bekle beni ekim, gümbür gümbür geliyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    siz topiğe yazmadan bende baktım bu madenlerin düşmesi ne anlama gelir sizce ...

ECB yetkilisi Nagel, rekor enflasyon sonrası 'güçlü faiz artışı' çağrısında bulundu - bloomberght.com

Euro Bölgesi'nde rekor Ağustos enflasyonu sonrası AMB yetkilisi Nagel'den güçlü faiz artışı sinyali geldi.
    Avrupa Merkez Bankası Yönetim Konseyi Üyesi ve Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel rekor yüksek enflasyon verisi sonrası 'güçlü' faiz artışı çağrısı yaptı.

Nagel, Nerkez Bankası'nın gelecek haftaki toplantısında rekor yüksek enflasyona karşı 'güçlü bir tepki' verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Nagel e-mail yoluyla yaptığı açıklamada "Yönetim Konseyi'nin gelecek toplantıda enflasyonla mücadele etmek konusunda kararlı davranması gerekiyor. Eylül ayında faizlerde güçlü bir artışa ihtiyacımız var. Gelecek aylarda da daha fazla faiz artışı beklenmeli" ifadelerini kullandı.

Euro Bölgesi'nde enflasyon Ağustos ayında yüzde 9,1'e yükselerek ekonomist tahminlerini aştı. Gıda ve enerjiyi içermeyen çekirdek enflasyon da Ukrayna'daki savaşın etkisiyle yeni rekor kırdı.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/amb-yetk...agrisi-2313762

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sanayi metali düşüyorsa bu resesyon fiyatlamasıdır..
    ..
    itibar veremedim cevaplarınız için sizlere teşekkür ederim

Kamu bankaları go go go %100 kazanç 1 ay olmadan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    İşin içine yine duygu karıştı
    sabah hedge amaçli açtığım şhortları 40 puan karla kapadım
    ama yanlış ettim
    duygu işe karışınca zararlı çıkıyorum
    İnş zararlı çıkmam
    İşin içine duygu karışınca genelde işlem hatalı oluyor