Sayfa 606/1011 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Uygun fiyatlı bir monitor var, arkasında USB girişi varmış ve 90 derece dönerek dik konuma gelebiliyor.

2800 TL, zamlanmadan 3. monitor olarak alacağım.

https://www.epey.com/monitor/samsung...f-f24t450.html
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. economic policy institute araştırmasına göre son 2 yılda yükselen enflasyonun majör sebebi- şirket karları.. daha doğru bi ifadeyle şirketlerin kar hırsı.. ve ücret artışları asla enflasyondan sorumlu değil..

2022 tarihli bir imf araştırmasına göre, klasik ekonomistlerin amentüsü niteliği taşıyan ücret- fiyat artışı spirali, yani ücret artışlarının fiyat artışlarını getirdiği, fiyat artışlarını telafi etmek için ücretleri arttırma baskısı ve birbirini besleyen bi döngü oluşturması, bir efsaneden ibaret.. hiç bir gözlemsel bulgu bu teoriyi desteklemiyor..

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum bende buradan long yapıyorum sonra şort a dönecem....kısa bir süre....
    Long açma reisss...

4. 2 ay önce 9,95 kadar olan ULKER 4 lü çizi kraker 19 TL olmuş.
    Talep çok olunca zam yaptılar muhtemelen, simite alternatif diye söylemiştim.

5. Yönümü kaybetim, Şuan Elektronik eşya stokladım seneye satacam ama imkanı olan sigara stoklasın vade 1ay getiri hedefi %25-50 . Toptan verecek varsa onuda alalım migros 10 dan fazla vermiyor

6. haftalardır giden kozalaklar hektaslar sasalar gübreler ulasımlar vs ler bizim agır abiler yuzde 2 yapınca eline yuzune bulastırıp 1 hafta eksi yaparlar sizin ben kagt kere taa a.q

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Yönümü kaybetim, Şuan Elektronik eşya stokladım seneye satacam ama imkanı olan sigara stoklasın vade 1ay getiri hedefi %25-50 . Toptan verecek varsa onuda alalım migros 10 dan fazla vermiyor
    Monitor fiyatları genelde gerilemiş, monitor pahalı diye TV almıştım, yakından bakınca çok kötü. Alt seviye monitorler ise indirime gitmiş gibi.

Oyunculara tönelik 120 HZ üzeri oldukça pahalı, UHD olanlar da pahalı ama Full HD olanlar çok hesaplı. Bazılarında hopörler var ve HDMI uydu girişne uygun, mutfağa TV yerine alınabilir.

Katar şampiyonası bitince bir iki model TV'de fiyat düşmüş gibi.

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Long açma reisss...
    Açtım düştü ama iki vade açtım long şort olarak......Tekrar teşekkürler.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 606/1011 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •