Sayfa 607/948 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bilançolarda istikrar yok. Bizim ülkemizde en büyük handikap bu. Eğer 10 Milyon TL'nin altında kar açıklarsa (9.999 ve altı) her ne kadar öyle bir iddiamız olmadıysa bile, şapkamı önüme koymam gerek. Sn. Kitapçının dediği gibi analizde bir sıkıntı var. Aslında bu başarısızlık değil. Ekonomide istikrarsızlık. Tüm şirketler için de geçerli. Yine de profil resmimi değiştireceğim, şapkasız olacağım. Nasip olur da burada olursak 2018/3 aylık da istediğimiz gibi gelmezse o zaman da profil resmimi tıraş edeceğim. Sakalsız olacağım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, anladığımız kadarıyla bu profil değiştirme işi; ilk önce şapka çıkacak, ardından tıraş olunacak. Daha sonrasında ne olacak, soyunmalar filan gelecek mi?
    CEVAP:
    -Evet, her olumsuzlukta soyunma olacak, tutti furitti, dona kadar.
    SORU:
    -Abi bu forum kurallarına aykırı olmasın?
    CEVAP:
    -Yapacak bir şey yok. Size de tavsiye ederim.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bilançolarda istikrar yok. Bizim ülkemizde en büyük handikap bu. Eğer 10 Milyon TL'nin altında kar açıklarsa (9.999 ve altı) her ne kadar öyle bir iddiamız olmadıysa bile, şapkamı önüme koymam gerek. Sn. Kitapçının dediği gibi analizde bir sıkıntı var. Aslında bu başarısızlık değil. Ekonomide istikrarsızlık. Tüm şirketler için de geçerli. Yine de profil resmimi değiştireceğim, şapkasız olacağım. Nasip olur da burada olursak 2018/3 aylık da istediğimiz gibi gelmezse o zaman da profil resmimi tıraş edeceğim. Sakalsız olacağım.
    Keşke birde yönetimde azda olsa söz sahibi olabilseydik.

-Birleşmenin mutlak surette yapılması gerek.Finansallara etkisini geçtim, piyasanın patronlara güvenini arttırır.Belki burda biz alıştık yaza yaza ama 2 ayrı şirket güven anlamında ciddi sıkıntı.

-Neden hiç silverline reklamı görmüyorum.Yurtiçi satışları reklamsız bu seviyelerde ,reklamla hiç mi artmaz?Hadi diyelim sağlam bir reklam kampanyasının maliyetinin ciroya pozitif etkisinden fazla olabileceğini hesap etmek lazım.
    Ama marka bilinirliği diye bir şey var.Arçelik ,beko hiç reklam yapmasalar ,nüfus bir göbek değişene kadar ne ürettikleri bilinecek.Gerçekten tabanda Bilinen bir markanın ,bu finasallarla, bu beklentilerle bu fiyatlarda olması mümkün mü.Bölünmediğini düşünsek bile 10-20 kat arasında olabilirdi. Bir yakınıma hisseden bahsettim , ne üretiyorlar dedi beyaz eşya ankastre dedim, haa bizde ütüsü var dedi.Hani ütü mü yaptık öneden diye ben bile sordum kendime.

Hepsi boş sayın kitapçı haklı bilançosu eksi yazan uçuyor 10 m karı olan şirket yerlerde sayın izci isteseler 5 olsada götürülür bu piyada tam bir oç

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Hepsi boş sayın kitapçı haklı bilançosu eksi yazan uçuyor 10 m karı olan şirket yerlerde sayın izci isteseler 5 olsada götürülür bu piyada tam bir oç

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buda başka bir bakış açısı ve bende o oç lerin düşündüğünü düşünmek ,nasıl hareket edebileceğini tahmin edebilmek içn yine saf bir oç den eğitim almak istiyorum.tavsiye verebilcek biri varsa iletsin lütfen.

6. arkadaslar bu turquality desteginden yararlanma ihtimali var mi bu sirketin?bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Yanlış yapıyoruz arkadaşlar, belki piyasa böyle fiyatlıyor olamaz mı. Yüksek ihtimallerle bile olsa gözümüzün tanıklık etmediğine elimizi ve dilimizi alet etmeyelim. Lütfen.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yanlış yapıyoruz arkadaşlar, belki piyasa böyle fiyatlıyor olamaz mı. Yüksek ihtimallerle bile olsa gözümüzün tanıklık etmediğine elimizi ve dilimizi alet etmeyelim. Lütfen.
    O ihtimal yüzünden de biindik bir markayı piyasa böyle fiyatlayamazdı diyorum.

Sayfa 607/948 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •