Sayfa 607/1007 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatı 1,6 milyar dolar azalmış iyi rakam gibi gözüküyor ihracatçıdan kaynaklı değilse
    TCMB verilerine göre geçen hafta yabancılar BIST'te 10 mn $ net alım yaptı.
    Dört haftalık güçlü çıkış sonrası son iki haftada çıkışın durduğunu ve sınırlı yabancı girişi gerçekleştiği görülüyor.
    Jeopolitik riskler sonrası BIST’te yaşanan güçlü çıkışın durduğunu görüyoruz.
    DİBS tarafında haftalık (repo hariç) yabancılar tahvilde haftalık 104 milyon dolarlık net alış yaptı.
    DİBS yabancı payı geçen haftaki %2,12 seviyesinden %2,20 seviyesine hafif yükselse de DİBS yabancı payı tarihi düşük seviyelerde seyrediyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Aramızda kripto SHORTÇULAR VAR..onun için gidiyor..HERİF ,tek shortçu bile istemiyor.
    tam tersine, herif shortçu hastası, bol bol istiyor, keşke shortçu gelse diyor

bankalar salı açılışta gördüğü kısa vade zirvelere dayandı, azıcık ittirse kırmak için yeterli..
    çok terbiyesiz bi alış gelebilir

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    akbnk, ereğli, tüpraşta gördüm
    üçünde de hiç bir değişiklik yok, giren çıkan yok

matriksten bakıyorsan, son tarihi bugün olarak seçme, dün olarak seç..
    güniçi takas hareketleri sürüyorken, rakamlar sapıtabiliyor

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

bankalar salı açılışta gördüğü kısa vade zirvelere dayandı, azıcık ittirse kırmak için yeterli..
    Kemal abi dolar şortluyon mu hala?
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

Oturdum uzun uzun hesap yaptım...yıl bazında shorttan kazancım olmamış gibi.Geçen senelere de baktım.En güzel kazançları longtan yapmışım.

16 yıldır yüzlerce sistem denedim-yaptım,test ettim.Hatta sistem yarışmalarına katıldım.Karma-short sistemdense LONG/FLAT her zaman daha kazançlı çıktı.

Çünkü borsaların doğası LONGTUR..UZUN VADEDE yerel para olarak her zaman dip-tepeler yükselir.ENFLASYON,BÜYÜME,OTORİTELERİN GEREKTİĞİNDE SHORTA MÜDAHELE ETMELERİ(açığa satış yasağı vs.) GİBİ gerekçelere binaen..
    ..

Ama short yaptığınızda işin başından bunları karşınıza alıyorsunuz.Rüzgara karşı işe.... olayı.

shorttan elbette para kazanılır.AYI SALDIRISI GİBİ, ANİDEN VE SERT...ama yakalarsan..

Çok koptuk dünya borsalarından , savaş zamanı küçük yatırımcının 40000 kontrat civarı short açması borsanın buralara gelmesinde en büyük etkenlerden biri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    ulan takoz garan.

banka rallisine takoz oldun.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kemal abi dolar şortluyon mu hala?
    her dolar shortladığımda buraya anlık online yazdım her işlemi,
    arşivden inceleyebilirsin, ne kadar kar/zarar yazmışım