"yazdıklarım tahmin ve kendi kanaatlerimcedir.kesin bir bilgiye sahip olmadığımı da bilmenizi isterim"
işte en tehlikeli yazı bu son paragrafınızda hocam... tahmin ve kanaatlerle burada yatırımcılara zarar verebilirsiniz...
hepimiz olumlu düşünüyoruz... Ancak bugüne kadar yaşanmış tecrübeler var...
Onun için biz niyet diyoruz... Niyet iyiyse dedikleriniz olur. Yok iyi değilse belli aşamalar geçtikten sonra olur...
Değerleme ile ilgili istedikten sonra yarında açıklarlar işte burada niyet ortaya çıkıyor... Amaçları ne??? Ky üzerinde planları var mı?
Sabırları zorlanacak mı?? Yoksa bu kadar çektirdiğimiz yeter deyip sizin dediğiniz gibi mi olacak???
33 kuruşlarda beklerken sabır etmek kolayken hareket eden bir hissede sabır zordur hocam.
kesin ifadeler hele hele son paragrafınızda belirttiğiniz tahmin ve kanaatlerinize göre yorumlar yeni mağdurlar yaratabilir.
Ne kadar bana kızsanızda ben yine de mevzuat, KAP, Bülten gibi resmi açıklamalara göre yorum yapacağım...
Ama bir daha diyorum... Şirkete güvenmeseydim bir dakika durmazdım... Ama maalesef 5 yılda öğrendiğim bir şey oldu. Bir şirkete yatırım yaparken sahiplerine de bakmak ve onların niyetinin de çok önemli olduğunu öğrendim.
Kervanın bana kazandırdığı bir sürü tecrübe oldu... eminim ki diğer arkadaşlara da... bu tecrübeler parayla alınmaz hocam...
onun için varın gelin tahmin ve kanaatlerinize göre yorum yapmayın... evet hepimizin beklediği bir hareket oluyor. Ancak yeni mağdurlar çıktığında sayın sdksmr gibi etkilenip kendisinde hata aramaz ama sn demokrat sana hakkımı helal etmiyorum deyiverirler
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri