Sayfa 608/964 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ne kadar hacimsiz, YIP te de olsa... Ne kadar teknik olmaz olsa da

Varsa tahtacilar toplamada ve dagitmada teknige uydururlar...

Bir de hikayesi varsa...

Tahtaci veya lepistesler icin vazgecilmezdir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Bu ay sonunda gelecek olan bilancoda kar veya zararin disinda her zaman soyledigimiz denetcinin gorus vermesi onemli olacaktir.

Cunku denetci gorus verdiginde bilanco tum resmi islemlerde finansal rapor olarak kabul gorecektir.

Bir de yetistirebilirlerse degerlemeyi de bilancoda gorursek tadindan yenmez...

3. Tabi bilancoda 3-5 ini aciklayip tehlikeyi atlattiktan sonra geri kalani da ayri bir KAP haberi olarakta aciklayabilirler...

Niyet diyelim...

4. syn freceell

son süreçte ciddi bir yanılgı içindesiniz.süreci yanlış yorumluyor olmanız ve özellikle burada tahta artıda kapatmış olduğu günlerde bile olumsuz yazılarınız çok ilginç.art niyet aramıyorum lakin süreci kaçırdığınız okuyamadığınız anlamında söylüyorum.

burada yıllarca beklediniz fakat sürekli mevzuat üzerine okuduklarınızı yazarak -piyasa bilgisi ve tecrübesi dışında- bir şekilde bazı ky arkadaşların üzerinde olumlu ve güvenilir etki yaratmışsınız.

fakat şu son süreçte herşey iyi güzel giderken bazen olumsuz bazen de muğlak cümleler kuruyorsunuz.süreci iyi okuyamadığınız şirket yönetiminde bazı şeylerin aynı devam ediyor gibi yorumlamanız hatalı algı yaratabilir.

mevzuat okuma süreci kervan da bitmiştir artık.şimdi biraz dinlenmenizi tavsiye ederim çünkü artık normal piyasa koşullarına doğru ilerlemek istiyor şirket.olaylara şüpheci ve olumsuz bakarak insanları olumsuz etkiliyor olabilirsiniz.

dediğim gibi mevzuat okuma devri bitti varsa teknik temel paylaşacağınız (ki sanmıyorum- trend çizgisi macd rsi bolinger bilmek yetmez) birşeyler buyrun aksi halinde süreci ıskalamış kend,n, tekrar eden yazdıklarınızı okuyan bilgisiz sabrı tükenmiş kervan yatırımcısının algısını olumsuz etkileyebilirsiniz

ilk mesajlarımdan birinde yorumlarınızı takdir etiğimi belirtmiştim zira yaptığınız yorumlar mevzuata dayalı mevzuata ilişkin kendinize göre okuduklarınızı değerlendiriyorsunuz.

umarım kırılmazsınız amacım kırmak değil zaten fakat yeterli bir piyasa (piyasa diyorum kastım sadece borsa değil) bilginizin olmadığını düşünüyorum.belki de süreci bu bakımdan ıskalıyorsunuz

size yazacaklarım bu kadar cevap beklemiyorum yazarsanız da size cevap vermeyeceğimi(forumu işgal etmemek adına) bilmenizi isterim.

5. Hocam bakin ne guzel soyluyorsunuz... Ben her iki ihtimali de yazarim...

Ve yazdiklarimin olumsuz oldugunu nereden cikardiniz anlamadim...

Eger ki degerleme isini soyluyorsunuz... Buna kervan tecrubesi diyeyim... Daha once 3-5 tane degerleme yapip spk dan ve ttk 376 dan kurtulmak icin dipnotlarda aciklamislardi.

Acikladiklari kap haberlerinden anlasilacagi uzerine bu sefer hepsine degerleme yaptiracaklar. Ancak tecrubelerden kaynakli bilancodan sonra da aciklanabilir demenin nesi olumsuz .

Mevzuat, belge ya da resmi aciklamalar (bilanco, KAP, bulten gibi) disindaki her duyum bize zarar vermistir

Sirkete guvenmesem yada degerini bilmesem zaten 1 dakika durmam...

Ancak asil bu zamanlarda yorumlarimiza daha dikkat etmeli hislerimizle yada duyumlarla yorumlardan kacinmaliyiz....

6. evet dönelim kervana,

kapanış güzel 0,48

0,32 den itibaren burda yazıyorum yazdıklarım geçmişte mevcut...

kervn yüzde 50 gitmiş...harikaaaa

yanılmadım...

Allah yanıltmasın

ha bu arada değerleme yetişip yetişmicek mi diye yazanlar var bazılarını hoş görebilirim ama şirketin vakti zamanında altını üstüne getirmiş kişilerin değerleme yetişir mi demesi çok garip geliyor bana.

Arkadaşlar değerleme tabi ki bu ay sonuna yetişecek.siz zannediyormusunuz ki AAA firması ile kap açıklaması yapıldığı gün anlaşıldı.ki o gün anlaşılmış olsa bile 25 gün içinde kervan gibi 3 tane şirket değerlemesi daha yaparlar.yeter ki patron istesin ki bizim patron da öyle istiyor ek süre niye istendi sanıyorsunuz?

Aerel bank ile borç yapılandırma antlaşması da bence yapıldı hatta tahmin ediyorum ki bilanço ve değerleme öncesinde önümüzdeki günlerde açıklanacak.

yazdıklarım tahmin ve kendi kanaatlerimcedir.kesin bir bilgiye sahip olmadığımı da bilmenizi isterim

7. "yazdıklarım tahmin ve kendi kanaatlerimcedir.kesin bir bilgiye sahip olmadığımı da bilmenizi isterim"

işte en tehlikeli yazı bu son paragrafınızda hocam... tahmin ve kanaatlerle burada yatırımcılara zarar verebilirsiniz...

hepimiz olumlu düşünüyoruz... Ancak bugüne kadar yaşanmış tecrübeler var...

Onun için biz niyet diyoruz... Niyet iyiyse dedikleriniz olur. Yok iyi değilse belli aşamalar geçtikten sonra olur...

Değerleme ile ilgili istedikten sonra yarında açıklarlar işte burada niyet ortaya çıkıyor... Amaçları ne??? Ky üzerinde planları var mı?

Sabırları zorlanacak mı?? Yoksa bu kadar çektirdiğimiz yeter deyip sizin dediğiniz gibi mi olacak???

33 kuruşlarda beklerken sabır etmek kolayken hareket eden bir hissede sabır zordur hocam.

kesin ifadeler hele hele son paragrafınızda belirttiğiniz tahmin ve kanaatlerinize göre yorumlar yeni mağdurlar yaratabilir.

Ne kadar bana kızsanızda ben yine de mevzuat, KAP, Bülten gibi resmi açıklamalara göre yorum yapacağım...

Ama bir daha diyorum... Şirkete güvenmeseydim bir dakika durmazdım... Ama maalesef 5 yılda öğrendiğim bir şey oldu. Bir şirkete yatırım yaparken sahiplerine de bakmak ve onların niyetinin de çok önemli olduğunu öğrendim.

Kervanın bana kazandırdığı bir sürü tecrübe oldu... eminim ki diğer arkadaşlara da... bu tecrübeler parayla alınmaz hocam...

onun için varın gelin tahmin ve kanaatlerinize göre yorum yapmayın... evet hepimizin beklediği bir hareket oluyor. Ancak yeni mağdurlar çıktığında sayın sdksmr gibi etkilenip kendisinde hata aramaz ama sn demokrat sana hakkımı helal etmiyorum deyiverirler

8. Yani kısaca hocam 18 kuruşlardayken temelsiz, belgesiz, aşırı kötüleyenlere ne kadar karşı çıktıysak, şimdi de yine temelsiz, belgesiz, aşırı olumlu konuşanlara da karşı çıkarız... Çünkü burası kervan şirketin değerini hepimiz biliyoruz... sorunumuz her zaman söylediğimiz yönetimdi. Onların niyetiydi...

Onun için her iki taraflı yorumlarda aşırı kaçmamız hepimize zarar verir.

Yoksa sayın demokrat aynı taraftayız. Tek farkımız biz temkinliyiz...

Sayfa 608/964 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •