''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
sn axaray asagida verdigim link kapsaminda magaza kirasi dekorasyonu kapsaminda destek aliyor mu silver?cok ciddi rakamlardan bahsediliyor..?
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://turquality.com/destekler/turquality-destekleri
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok değerli arkadaşlarım bu hisse mutlaka birgün değerine gidecek ama yarın ama 1 yıl sonra. İster spek olsun ister firma ortağı meç amca, kimse piyasanın karşısında duramaz.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yurt dışı mağazası yok, irtibat bürosu var.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
E bunun için firma yöneticilrinin , firmanın görünür , tercih edilir olabilmesi insanların mutfaklarını yenilemeri için , ellerini ceplerine atıp ulusal tv kanallarında reklamlarını döndürmeleri gerekiyor, ben haldun dormenden beriye reklam hatırlamıyorum ,hatta bir ara kendi kendime silver battı mı acaba diye de sorguladım......
Son düzenleme : kitapci0; 26-02-2018 saat: 21:42.
Bu arada yabancı oranıda artmaya başlamış şimdi günlük para girişi olan hisseler arasında görmeyi bekliycez
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Yer İmleri