Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 608/887 ÝlkÝlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7363 madde; 4,857 - 4,864 arasý.

Konu: DOHOL - Doðan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu bir metaforun devamý mý yoksa gerçekliðin beyanýmý anlamadým ;)

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
     Alýntý Originally Posted by Derida Yazýyý Oku
    Bu bir metaforun devamý mý yoksa gerçekliðin beyanýmý anlamadým ;)
    Benim mesajdan bahsediyorsaniz,dogrudur.

Kckytrmci, artýk küçük yatýrýmcý degil))
    Pandemi sürecinde harika iþler cikartti.Abv...

CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
    sevgili varyemez, ben temel ile ilgili makara yaptým temel hikaye falan diye.. aslýnda temele deðil herþeyin temelde bittiðini ifade edip, laf soktuklarý için makara yapýyorum.. fiyatla ilgileniyorsan eðer, sadece temel etkilerinden bahsedemiyoruz ki? bir sürü dýþsal etken var? misal; adam satýyor bir hisseyi, noluyo falan diyorsun nasýl olur bunun temel rasyolarý bu fiyata düþüþü onaylamýyor diyorsun.. iyide adamýn baþka yerde açýðý var onu kapatýyor belki? sen temelini incelediysen sana ne fiyattan? düþüþ senin için fýrsat o vakit.. sana bu.. al otur vadeni bekle öylemi? ne çalçene yapýyorsun devamlý.. temel analiz zýrt pýrt yapýlmazki en fazla 3 ayda bir konuþman gerek çünkü bilançolar 3 ayda bir geliyor? adam trend var diyor, iyide trend teknikte de kullanýlan bir terim.. yani inanmadýðýn bir parametrenin jargonundan sana ne o zaman? herhalde trend kýrýlýncada tekniðe inanmýyorum dediði o olsa gerek.. trend kýrýlýnca trend kýrýlmýþ oluyor, teknik yalan olmuyorki? o zaman stoploss kullanmakta küfre girmek gibi biþey demek olsa gerek bu gözle bakanlara? ondan sonra investingte þunlar þöyle konuþuyor bunlar böyle konuþuyor, bu iyi biþey çünkü ben orada konuþulanlara göre sinyal alýyorum.. bi ýþýk görüyorum.. ýþýðýn sonunda biri bana geeeel geeel diyor.. iyide zaten investinge bakmak dedikodu takip etmek temellede ilgisi yok.. mesele dönüyor baþtaki mevzuya geliyor, iþte investingden bile referans alýnýyormuþ sadece temel deðilmiþ etkileþim?

4. Açýklama iyi geldi, teþekkürler

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
     Alýntý Originally Posted by Seavoice Yazýyý Oku
    sevgili varyemez, ben temel ile ilgili makara yaptým temel hikaye falan diye.. aslýnda temele deðil herþeyin temelde bittiðini ifade edip, laf soktuklarý için makara yapýyorum.. fiyatla ilgileniyorsan eðer, sadece temel etkilerinden bahsedemiyoruz ki? bir sürü dýþsal etken var? misal; adam satýyor bir hisseyi, noluyo falan diyorsun nasýl olur bunun temel rasyolarý bu fiyata düþüþü onaylamýyor diyorsun.. iyide adamýn baþka yerde açýðý var onu kapatýyor belki? sen temelini incelediysen sana ne fiyattan? düþüþ senin için fýrsat o vakit.. sana bu.. al otur vadeni bekle öylemi? ne çalçene yapýyorsun devamlý.. temel analiz zýrt pýrt yapýlmazki en fazla 3 ayda bir konuþman gerek çünkü bilançolar 3 ayda bir geliyor? adam trend var diyor, iyide trend teknikte de kullanýlan bir terim.. yani inanmadýðýn bir parametrenin jargonundan sana ne o zaman? herhalde trend kýrýlýncada tekniðe inanmýyorum dediði o olsa gerek.. trend kýrýlýnca trend kýrýlmýþ oluyor, teknik yalan olmuyorki? o zaman stoploss kullanmakta küfre girmek gibi biþey demek olsa gerek bu gözle bakanlara? ondan sonra investingte þunlar þöyle konuþuyor bunlar böyle konuþuyor, bu iyi biþey çünkü ben orada konuþulanlara göre sinyal alýyorum.. bi ýþýk görüyorum.. ýþýðýn sonunda biri bana geeeel geeel diyor.. iyide zaten investinge bakmak dedikodu takip etmek temellede ilgisi yok.. mesele dönüyor baþtaki mevzuya geliyor, iþte investingden bile referans alýnýyormuþ sadece temel deðilmiþ etkileþim?
    Senin ne kadar gýrgýr þamata olduðunu biz biliyoruz.Kabettigimizde bile eglenebiliyoruz.
    Forum ortamýnda yazý ile duygularý anlatmak biraz eksik kalabiliyor,bu tartýþma ortami tamamen ondan kaynaklandý diye düþünüyorum.

Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...

6.  Alýntý Originally Posted by varyemez Yazýyý Oku
    Senin ne kadar gýrgýr þamata olduðunu biz biliyoruz.Kabettigimizde bile eglenebiliyoruz.
    Forum ortamýnda yazý ile duygularý anlatmak biraz eksik kalabiliyor,bu tartýþma ortami tamamen ondan kaynaklandý diye düþünüyorum.

Ýyi niyetli bakýnca öyle...
    Bir zamanlar ebcim diye bir hýyar vardý..ezik ve sorunlu bir þahsiyet idi.
    Bana küfrettiii. Acizliðinden...ceza aldý..
    Aynýsýný iade ettim.hala da mislisiyle ayný kelime ve ifadelerle iade ederim...
    Demek istediðim Herkes senin gibi iyi niyetli altýn bir kalbe sahip deðil hocam..
    Maalesef bu mecra böyleleriyke dolu..

Ýyiliklerin ve iyilerin kazanmasý dileklerimle....

Allah herkese niyetine uygun olaný nasip etsin..

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Seavoice ýn yazýsýndaki fikirlerin bir kýsmýna kesinlikle katýlýyorum.Fiyatý belirleyen pek çok parametre var.Temel tek etmen deðil bizim borsa da olamaz da .Ben bunca yýldýr para yatýrdýðým bir mecrada neden teknik analize fazla kafa yormadým onu da açýklýyayým.Bizim borsada sahipsiz kaðýt yok.Genelde kaðýtlarda sürekli operasyon çekiliyor.Küçük yatýrýmcý bu operasyonlara bir yerden katýlýrsa para kazanabiliyor.Pek çok kaðýtda temel olmadýðý halde birileri alýyor kaðýtlarý götürüyor.Ben bir þekilde yatýrým yaparken temeli olmayan kaðýtda param olunca rahatsýz oluyorum,temeli iyi kaðýt elimde olunca içim rahat ediyor,düþerse yeni alýmda yapýyorum.Seavoice ýn dediði doðru doholde 1.77 de almadým ama dönüþte 1.98 de aldým lotumu artýrdým.Misal elinde bjk olursa kaðýt hareket yaptýðýnda momentum da olsa trendde olsa kaðýda güvenemediðinden yanlýþ hareketler yapabilirsin çünkü elindeki malýn çürük olduðu bilirsin.Ýnvesting olayýna gelince ,sade investing deðil twitter ,dergiler yazýlar her mecrada elindeki kaðýt hakkýnda ne yazýlýyor incelemek lazým.Ýnvestingte birileri günlerce birbirleri ile paslaþarak kaðýdý kötülüyorsa o kaðýdý toplayan grubun adamlarý olmalarý olasýlýðý yükseliyor,maalesef bizim borsada bu tarz iþler de çok,tam tersine kaðýt kopuyor gidiyor ayný mecralarda birileri kaðýdý öve öve bir hal oluyor,genelde bu da kaðýt daðýtýlýrken operasyon sonlarýnda oluyor.Bu anlamda o mecralarý takip manalý olabilir,yoksa herhalde böyle bir done benim bir kaðýda para baðlama nedenlerim arasýnda onuncu sýrada falan gelir.

Arkadaþlar tekniði çizen, uzun vadeli bakýlýrsa zaten paradýr.Bir þirket büyüyorsa karlýysa elbet trendi yukarý döner,tam tersine sürekli zarar yazan sermayesi azalan temeli çürük þirket de eðer galip falan bulaþmazsa veya patronu kendi operasyon çekmezse düþer.Benim olmazsa olmazým saðlam temeldir.Yoksa tekniðe göre hareket edenlere ne diyebilirim ki herkesin parasý var aklý var benim aklýmla hareket et denir mi,bu karþýmdakine hakaret olur.Benim aklýmýn ermediði teknikteki kýsa vadeli onlarca ayrýntý,günlük haftalýk aylýk onlarca parametre,destekler dirençler þunlar bunlar e operasyon yapan adamlarýn teknikçileri yok mu iþi tekniðine uydurmalarý çok mu zor.Speðin kaðýdý götürmesi için nedenler lazýmdýr,temel rasyolar da en önemli faktörlerdendir.Misal geçen ay bir günde 380 milyon lot iþlem oldu ,bu iþlemi bu kaðýtda kim yaptý.E bu grup kaðýtda 2.10 da bu kadar iþlem yaptý,sonra 1.77 ye düþtü diye 2 de falan stop loss yapýlýr mý,bence yapýlmaz zaten yapmadým üstelik 1.98 den lotumu artýrdým.Neyse bunlar ayrýntý.Þimdi bu kaðýt 9 aylýkta muhteþem bir kar getirecek o kesin.Peki gidecek mi adamlar götürecek mi.O kesin deðil di mi.Hah iþte ben o karý görürsem adamlar aþaðý basarsa elimdeki lotlarý kesinlikle artýrýrým.Destek direnç falan dinlemem o kar lotumu artýrmamý gerektirir.Benim açýmdan olay bu þekilde.Yanlýþ anlaþýlma olmasýn kimsenin borsacýlýðýna lafým yok,gereksiz polemik de sevmem.Tartýþýlacak þeyler olursa seve seve tartýþalým,haklý çýkmam önemli deðil haksýzsam da ben kendi yanlýþýmý düzeltirim gene karlý çýkarým,ben bu tartýþmalara bu gözle bakýyorum.

Sayfa 608/887 ÝlkÝlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •