Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 608/639 ÝlkÝlk ... 108508558598606607608609610618 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 4,857 - 4,864 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bugün giriþ yaptým hisseye. Geriye dönük okuma yaptým. maþallah bütün forum kýdemlileri burada)
    bir milyar üstü kar beklentisi yazýlmýþ. Bu durumda öz sermaye 1 milyar dörtyüz milyon oluyor. ve pd/dd bir olmasý için hisse fiyatýnýn 29 tl olmasý gerekli. minimum rakam bu. tabiki defter deðeri birin altýnda olan þirketlerde var. ama þahsen o kadarýný beklemiyorum. hayýrlýsý bakalým. Ayrýca bu çapta bir þirket için borç çok düþük. Bu da iyi.
    Son düzenleme : bardakçý; 22-02-2022 saat: 21:03. Sebep: ekleme

2.  Alýntý Originally Posted by bardakçý Yazýyý Oku
    Bugün giriþ yaptým hisseye. Geriye dönük okuma yaptým. maþallah bütün forum kýdemlileri burada)
    bir milyar üstü kar beklentisi yazýlmýþ. Bu durumda öz sermaye 1 milyar dörtyüz milyon oluyor. ve pd/dd bir olmasý için hisse fiyatýnýn 29 tl olmasý gerekli. minimum rakam bu. tabiki defter deðeri birin altýnda olan þirketlerde var. ama þahsen o kadarýný beklemiyorum. hayýrlýsý bakalým. Ayrýca bu çapta bir þirket için borç çok düþük. Bu da iyi.
    Yazmayacaktým ama tutamadým kendimi gerçekten . Geriye dönük okuma yaptým diyorsunuz ,normal zamanlarda bile yazdýðým yorumlarda bunlar hakkýnda demediðim kalmamýþtý , pd dd den, borçsuzluktan filan bahsetmiþsiniz !!!
    Dün itibariyle giriþ yapmak için borsadan anlamamak gerekir . Allah akýl fikir versin ,diyecek baþka bþi bulamýyorum. Ýmkanýnýz varsa satýn da , alým zamanýný bekleyin bence . Uzuldum gerçekten

beklemeye devam ediyorum...rus ayýlarý finansal anlamda p.tesi yi çýkaramazlar...rus borsasý 1 günde %30 en önemli þirketi gazprom %50 düþmüþ...putinin direnme þansý yok..

4. Çok saçma bir yorum olmuþ ! Ruslar , daðýlmasýndan itibaren en kuvvetli dönemini yaþýyor. Yýllardýr hazýrlanýyordu zaten , pandemiydi , ABD deki hayat pahalýlýðý derken Çini de yanýna aldý ABD ne halt edecek ?? Müthiþ bir zamanlama yaptý Putin ..

Gasprom düþse nolacak, bizde spekülatör var da Rusya borsasýnda yok mu ? Elbette durumu deðerlendirecekler ..

Ruslar istediðini alacak . Alana kadar da biz borsacýlar kenarda beklemeye devam edeceðiz . Yeter ki ülkemizi sýkýntýya sokacak extra bir durum oluþmasýn ... Bence durum bundan ibaret

5.  Alýntý Originally Posted by West_by_West Yazýyý Oku
    Çok saçma bir yorum olmuþ ! Ruslar , daðýlmasýndan itibaren en kuvvetli dönemini yaþýyor. Yýllardýr hazýrlanýyordu zaten , pandemiydi , ABD deki hayat pahalýlýðý derken Çini de yanýna aldý ABD ne halt edecek ?? Müthiþ bir zamanlama yaptý Putin ..

Gasprom düþse nolacak, bizde spekülatör var da Rusya borsasýnda yok mu ? Elbette durumu deðerlendirecekler ..

Ruslar istediðini alacak . Alana kadar da biz borsacýlar kenarda beklemeye devam edeceðiz . Yeter ki ülkemizi sýkýntýya sokacak extra bir durum oluþmasýn ... Bence durum bundan ibaret

krizler fýrsattýr, böyle zamanlarda iyi hisse de düþüyor kötü hisse de, vertu yu biliyor tanýyoruz, iyi bildiðimiz baþka hisselerde var, bilançolar açýklanýyor, çok güzel bilançolar güzel bilançolar, ortalama bilançolar vs, seçenek bol bu iþi bilen adam böyle dönemlerde oturur sapla samaný ayýrýr pörtföyünü yeniden þekillendirir. Bugün bu anlamda birþey yapmaya uygun deðildi, hepsi tabana yakýndý zaten, ama yarýn deðiþim günü benim için ve vertu benim için son günlerin en kötü performans sergileyeni, o nedenle yarýn kýçýna tekmeyi basma ihtimalim yüksek, elimde benim için deðerli olan diðer þirketlere nakit akýþý saðlayacaðým ve birkaç hisseden vazgeçmem gerekli, bu piyasa da ekstra nakit þimdilik girmem eldekilerle top çevireceðim.

6.  Alýntý Originally Posted by Cover13 Yazýyý Oku
    krizler fýrsattýr, böyle zamanlarda iyi hisse de düþüyor kötü hisse de, vertu yu biliyor tanýyoruz, iyi bildiðimiz baþka hisselerde var, bilançolar açýklanýyor, çok güzel bilançolar güzel bilançolar, ortalama bilançolar vs, seçenek bol bu iþi bilen adam böyle dönemlerde oturur sapla samaný ayýrýr pörtföyünü yeniden þekillendirir. Bugün bu anlamda birþey yapmaya uygun deðildi, hepsi tabana yakýndý zaten, ama yarýn deðiþim günü benim için ve vertu benim için son günlerin en kötü performans sergileyeni, o nedenle yarýn kýçýna tekmeyi basma ihtimalim yüksek, elimde benim için deðerli olan diðer þirketlere nakit akýþý saðlayacaðým ve birkaç hisseden vazgeçmem gerekli, bu piyasa da ekstra nakit þimdilik girmem eldekilerle top çevireceðim.
    Doðru , her kriz yeni bir fýrsat doðurur .
    Ýyi dayandýnýz yine bravo .. bol kazançlar diliyorum.

7. tavan mý o? gözlerim bozuldun sanki.

8. DOSTLAR HELE GELÝN BEN SERAPMI GÖRÜYORUM YOÐSAM BU BÝR GERÇEKMÝ

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004834

YANÝ BÝR MÝLYAR YÜZELLÝ ÝKÝ MÝLYON KAR DEYÝLER BURADA

Sayfa 608/639 ÝlkÝlk ... 108508558598606607608609610618 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz