Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 608/701 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658 ... SonSon
Arama sonucu : 5602 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Endekse göre tarihsel ayrışmalar
    Bu grafik boşuna atılmadı, son yıllarda 2 yıllık negatif ve pozitif, endekse göre trend var. Matematik ortada. Doganidas patron konusunda sonuna kadar haklı, hiçbir spek patrondan habersiz tahtada at koşturmaz. Ben 2-3 yıl detaylı takas takip ettim. Mal dağılıyor aynı kurumlar -10 15 adet tane- topluyor, sonra bir gazla bıyıklı yabancılar toplayıp dağıtıyor. Ben geçen sonu sonunda bunu detaylı yazdım şirkete, çalışma yapıyoruz fiyat istikrarı için dediler bunu bile fırsata çevirdiler.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2. Bu fiyat ölü fiyatıdır daha öldürmek isterlerse öldürürler eskiden de yaşadık. Çünkü gerçek anlamda kurumsallık yok. Bireysel yatırımcıdan rahatsızlar. Bende onlardan rahatsızım.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3. Ferden bey forumda seviyeli bir tartışma var hümanist bir insan olduğumdan kimseyi de kırmak istemem.

200.000 lot aldık ucuz dedik patroncu olduk iyi mi allahtan Leyla Alaton sevdalısı filan demediler ! buna şükür hepimiz ekmeğimizin derdindeyiz bunun da farkındayım sat alcılar da olacak düşsün alalım diyenler de herkes kazansın , ben bundan gocunmam madem düşsün alayım kar edeyim diyenler var onlar da kazansın.

Sizin değerli görüşleriniz önemli teknik manada 29.90 veya 1,11 dolar dip seviye midir 32-34 bölgesi son döneceği yer midir ?

Bunu kimse bilemez ama grafiğiniz ile aynı fikirdeyim ifade etmek isterim bunu , hisseyi alın bekleyin diye de kimseye tavsiye vermiyorum YTD bu bilinsin !

4.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Ferden bey forumda seviyeli bir tartışma var hümanist bir insan olduğumdan kimseyi de kırmak istemem.

200.000 lot aldık ucuz dedik patroncu olduk iyi mi allahtan Leyla Alaton sevdalısı filan demediler ! buna şükür hepimiz ekmeğimizin derdindeyiz bunun da farkındayım sat alcılar da olacak düşsün alalım diyenler de herkes kazansın , ben bundan gocunmam madem düşsün alayım kar edeyim diyenler var onlar da kazansın.

Sizin değerli görüşleriniz önemli teknik manada 29.90 veya 1,11 dolar dip seviye midir 32-34 bölgesi son döneceği yer midir ?

Bunu kimse bilemez ama grafiğiniz ile aynı fikirdeyim ifade etmek isterim bunu , hisseyi alın bekleyin diye de kimseye tavsiye vermiyorum YTD bu bilinsin !
    Sayın Deniz Ali beyi beğenerek okuyorum kendi fikirlerine tamamen katılmamakla birlikte saygıda duyuyorum. 2009'dan beri çok hisse aldım çok deneyim kazandım. Tahtalarda ayrı dünyalar dönüyor. Yapılan soygunun ve vurgunun haddi hesabı yok. Buranın Türkiye olduğunu, işin içinde para olduğu zaman herşeyin hiçe sayıldığını görmeyen yoktur.

Her tahtanın bir oyuncusu vardır. bunların hareketleri parmak izine benzer. Algyo için.
    1- İyi haber ve bilanço sevmez. Önden fiyatlar arkadan basarlar.
    2- Genel ,Kurul öncesi çıkar.
    3- Cuma günleri bazı dönemler yüksek kapatır.
    4- Fiyat düşüyorsa kapanışa doğru daha da basarlar.
    5- Endeks düşmenden önce düzeltmeye başlar. Endekse birlikte kendinden geçer. Sanki iflas masasında alacaklılar sıraya girmiş.
    6- Sonbahar da yükselir. Bazen bahara kadar kalır.
    7- İyi haberler düşüşte gelir boşa düşürülür.
    8- Dolar çıkar bu düşer.
    9- Patron ne zaman alım yapsa hisse belini doğrultamaz.
    ....... vs vs

5.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Bu fiyat ölü fiyatıdır daha öldürmek isterlerse öldürürler eskiden de yaşadık. Çünkü gerçek anlamda kurumsallık yok. Bireysel yatırımcıdan rahatsızlar. Bende onlardan rahatsızım.
    Sn. Ferden, sizden izin almadan yazınızı alıntılıyorum umarım affedersiniz.
    Katılıyorum bireysel yatırımcıdan rahatsızlar. Rahatsızlar ama kurtulmak için de hiçbir akılcı hareketleri yok. Varsa yoksa baskı yapıp sattırma çabaları. Kurtulmak istiyorsan kaldırırsın fiyatı yukarıya satan satar, geri düşmesini izin veripte tekrar satanların lotlarını yerine koymalarına izin vermezsin.
    Bende n'apıyorum 2₺ ortalama evladiyelik olanları park edip, bu fiyatlarda trade ediyorum.
    Bu durumdan memnun muyum, tabiki değilim.
    Bize kafası çalışan bir patron ve spek lazım.

6. Sayın Gate74 yazılarım genele açıktır. İstediğiniz gibi alıntı yapabilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    …............

Bu hissede şurası dip şurdan döner demek çok güç. Değer ortada paritelerde de yani diğer hisse ve endekslere göre oranları da aşırı negatif ayrıştı. Spek bir karar verecek yeni yolcuları atmak için başka yolculara yol açacak yada adil fiyattan yeni yolculara ticaret teklif edecek. Zaman daralıyor karar vermek zorunda. Enflasyon denen şey TÜİK açıkladığı rakamlar degil, varlık fiyatlarının geldiği nokta ortada.
    Son düzenleme : ferden; 11-08-2023 saat: 13:36.

8.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Sayın Deniz Ali beyi beğenerek okuyorum kendi fikirlerine tamamen katılmamakla birlikte saygıda duyuyorum. 2009'dan beri çok hisse aldım çok deneyim kazandım. Tahtalarda ayrı dünyalar dönüyor. Yapılan soygunun ve vurgunun haddi hesabı yok. Buranın Türkiye olduğunu, işin içinde para olduğu zaman herşeyin hiçe sayıldığını görmeyen yoktur.

Her tahtanın bir oyuncusu vardır. bunların hareketleri parmak izine benzer. Algyo için.
    1- İyi haber ve bilanço sevmez. Önden fiyatlar arkadan basarlar.
    2- Genel ,Kurul öncesi çıkar.
    3- Cuma günleri bazı dönemler yüksek kapatır.
    4- Fiyat düşüyorsa kapanışa doğru daha da basarlar.
    5- Endeks düşmenden önce düzeltmeye başlar. Endekse birlikte kendinden geçer. Sanki iflas masasında alacaklılar sıraya girmiş.
    6- Sonbahar da yükselir. Bazen bahara kadar kalır.
    7- İyi haberler düşüşte gelir boşa düşürülür.
    8- Dolar çıkar bu düşer.
    9- Patron ne zaman alım yapsa hisse belini doğrultamaz.
    ....... vs vs
    Evet, hissenin rutin geçmişini çok güzel özetlemişsiniz. Çerçeveletip Algyo duvarına asmalık.
    Acaba bizi hipnoz etmeye mi çalışıyor???

Sayfa 608/701 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •