Sayfa 608/1003 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Elz % - 0.92

2.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Sayın hellistheothers hsyf biriktirmeye başladınız mı? Düşüş boyunca her gün 20-30 k almak uygun bir strateji mi? Veya dibi bekleyip toplumu girmek uygun. Karar veremedim.
    Dibi hiçbizaman tahmin edemezsiniz .ben bugün alış girdim.pazartesi düşerse bi kademe daha girerim.ama ben pazartesi tekrar borsanın kendini topluyecağını düşünüyırum

3. Tca % + 0.63
    Zpf % + 0.02
    Zpe % - 0.66

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    MAC için yeni fiyatımız: 0,061761
    Bu durumda -1,65% hesapladım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. İyigelir youtube kanalı Fon Sohbetleri programının bu haftaki konuğu Ata Portföy Genel Müdürü Mehmet Gerz, canlı yayın yarın 19.30da.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bankaların havale ve EFT ücretlerine yüzde 14.6 oranında zam geldi.

https://tele1.com.tr/eft-ve-havale-u...-geldi-308148/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. arkadaşlar IPJ fonu ile ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? özellikle Hellistheothers yanıtlarsa memnun olurum...

8.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar IPJ fonu ile ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? özellikle Hellistheothers yanıtlarsa memnun olurum...

Merhaba iyi akşamlar,
    İyi bir fikir fon dayanak varlığı olarak. Uzun vadede ortalama piyasalardan daha fazla yükseleceği aşikar bir dayanak varlığa bağlı bir sektörel fonu. Ancak %20 sürekli likit tutuyorlar neden bilmiyorum. ( tedbir amaçlı değil kurulduğu zamanlardan beri)
    Aktivite olan bir fon değil, ve her yıl benchmarklarının 20 puan civarında düzenli gerisinde kalıyor. Coşan yıllarda anlaşılmaz ama , sektörü geri giderse o biriken %20 eksi relatifler bir anda çıkabilir.

Yani açıkçası bana göre değil. Eğer yine aynı sektörde benchmarkına yetişen bir fon olsaydı hiç düşünmez yatırım yapardım.
    Yani bir iki yabancı hisse fonu hariç aynı hastalık bunda da var. Kıyas kriterinin sürekli gerisinde kalıyor. Halbuki birebir yansıtsa yeter de artar.
    E peki benchmarkı geçmesin bana getiri yapsın yeter. Ama pratikte baglı olduğu endeks/dayanak varlık daha önce test ettiği yerlere gelirse fon çok çok daha aşağıda kalıyor relatif zayıflamasından dolayı maalesef.

Her neye yatırım yapıyorsa yapsın, yatırım yaptığı ürünü aktif yönetim ile yıllık 5-10% her ne ise geçmesi en önemli faktör benim için.
    Tabi ki sadece kişisel bakışım bu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 608/1003 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •