Sayfa 608/1005 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Erdoğan : "Gerektiğinde, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız."
    15 Mayıs ve sonrasında muhalefeti de destekleriz, kimseye yedirmeyiz demek istedi galiba :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Katılıyorum.

Tarih boyunca bu kadar el değiştirmiş bazen de ciddi dayak yemiş bir başka coğrafya daha var mıdır?! Hitit akad asur kimmerler iskender yunan roma bizans hunlar türkler araplar moğollar.. aklıma gelmeyen başkaları..

Yüzyıllar boyunca surviver modunda yaşayınca bazı karakteristik özellikler öne çıkıyor tabi. Arazi olma, ortama ayak uydurma, bukalemunluk falan da bunlar arasında işte..
    zülfünün elia ile yolculuk diye bir kitabı var.

yönetmen elia kazan ile beraber elianın babasının memleketi kayseriye gidiyorlar. o kitapta bu mevzuyu çok güzel anlatıyor.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Erdoğan : "Gerektiğinde, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız."
    Seçilemez isem ortaligi karistiririm demek mi bu. ZOR bu ülkede yatırımcı olmak gerçekten zor.

4. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Türkiye'deki Suriyelilerin güvenli ve onurlu bir şekilde ülkeye dönmesini sağlayacağız"

İktidara yeni geldiklerindd ilk icraatlerini açıkladılar . Hayırlı olsun..

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    reis ve ekibi sosyal medyada müthiş geriyor
    pazar gecesi kan gövdeyi götürecek mesajı veren çok kişi var engel olanda yok
    top tabanca tüfek
    ölde ölelim muhabbeti gırla
    oysa seçim sonuçlarını kabullenmemek ayaklanmaya teşviktir darbeye teşviktir
    Ortalığı ayağa kaldırıp milleti germekle bu insanların eline ne geçiyor merak ediyorum.
    Nolucak, seçimi kaybeden sokağa çıkıp itiraz mı edecek
    Muz cumhuriyetimi burası hayret bişii
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ortalığı ayağa kaldırıp milleti germekle bu insanların eline ne geçiyor merak ediyorum.
    ilk kaybettiklerinde seçimi iptal etmişlerdi..
    ardından olaylar oldu..
    ikincide aldılar.

şimdilik aynı bant, farklı oyuncular
    Memento mori

7. Normalde bu kadar geren mesaj ile endeksi tabana basarlardı... İnsanın kendi short pozu olsa bu kadar gerer..

Birileri hala tutuyorlar...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben herşeyi beklerim.20 senelik bir iktidar.Her yeri ele geçirmişler.Youtube daki videolarda adam anlatıyor sistemin nasıl işlediği.Böyle yağlı böreği bırakıp buyur kardeşim sen geç iktidara mı diyecekler tıpış tıpış.? Başkanın öyle yetkileri var ki.Tulum çıkarır tulum.Bir gecede.

Sayfa 608/1005 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •