Sayfa 608/998 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Glikoz ise iyi, çünkü kurtarmıyor.
    Yok daha uygunları vardır. Yıl 2003 karsta bal ararken bir dükkândaki konuşmaya şahit oldum. 1 teneke verecem diyor esans diyor bal diyor... baya uyguna geliyor. İrandan gelen glikoz ama onlar şerbet diyor. Bu ilândaki çok pahalı. Şekerden ucuzdu.

Manda yoğurduna Medine hurması doğrayıp, bu baldan koysak biraz yulaf ile taçlandırsak, güzel bir lezzet şöleni yaşar mıyız acaba?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Manda yoğurduna Medine hurması doğrayıp, bu baldan koysak biraz yulaf ile taçlandırsak, güzel bir lezzet şöleni yaşar mıyız acaba?
    https://x.com/hissehaberleri/status/...666010694?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ayasofya takla atabiliyor musun? Yoksa sabit mı kaldın. Bist yine kan kırmızı. Hep veriyorlar hep vurup vurup çekiyorlar.
    Abi 800 milyon teminat tamamlama olduğu için öğleye kadar al sat yapıp sonra uyudum ikindi kalktım biraz mal aldım uçani vurdum iki tane de hisse aldım yarına. Portföy uçmuyor bu yeni pala stratejisini tdm çözemedim sabah sat akşam al gibi şimdilik ama buna güven olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi 800 milyon teminat tamamlama olduğu için öğleye kadar al sat yapıp sonra uyudum ikindi kalktım biraz mal aldım uçani vurdum iki tane de hisse aldım yarına. Portföy uçmuyor bu yeni pala stratejisini tdm çözemedim sabah sat akşam al gibi şimdilik ama buna güven olmaz.
    Aman batmada. Nakit var ama hisse almaktansa iskender yiyorum. Yoksa yarın iskender de yiyemiyeceğiz.

6. Düzcede domuz eti yedirmişler. Sözcü de haberi vardı.

Bir dümenler dönüyor, ama çözemedim henüz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Düzcede domuz eti yedirmişler. Sözcü de haberi vardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 608/998 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •