Sayfa 609/1527 İlkİlk ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Deniz hocam birde odasa bakabilirmisin

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar, bir konuya takıldım, % 100 bedelli sermaye artışı yapmış borsadaki bir şirketin, 1 TL den rüçhan hakkı kullanmayan hissedarların payları borsada ayrı bir pazarda şayet 33 kuruştan satılıyorsa bu ne anlama gelir ?? bu durumu anlayabilmiş değilim.... Bir gariplik mi var, yoksa atladığım bir durum mu acaba..??

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, bir konuya takıldım, % 100 bedelli sermaye artışı yapmış borsadaki bir şirketin, 1 TL den rüçhan hakkı kullanmayan hissedarların payları borsada ayrı bir pazarda şayet 33 kuruştan satılıyorsa bu ne anlama gelir ?? bu durumu anlayabilmiş değilim.... Bir gariplik mi var, yoksa atladığım bir durum mu acaba..??
    ihlas olabilir,şirketin borsa değeri 33 kuruştur.. gibi geldi yanılıyor olabilme ihtimalim yüksek.

ihlas grubunda bu şekilde bir bedelli artışı var,dikkat edilmeli

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    İki kere bedellinin girdiği diyorum bedelliye yakalanan biri demiyorum biri olarak uzmanlık alanım. Ancak ilk kez duydum bunu. Demek ki eksik bilgimiz var bu konuda. Hiç mutsuz değilim. Ömür törpüsüdür bedelliye yakalanmak. Bildiğin yaşlandığını hissedersin

Sent from my iPhone

5. image001.jpg

Bir İpek çalışması da benden. İkili tepe yapmış. 5,09 altı şelale devam eder.

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ASELS
    24,50 ALTI NEGATİF
    Bugün üzerinde kapatırdı da reisimiz konuştu. Altında kalan aselsan nereden döner abi? Tepki nereden gelmeli sence?

Sent from my iPhone

7. Barbaros sağlıktan önemli hiç bir şey yok aslında insan doğarkende ölürkende dertsiz olurmuş. Vesselam

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    ihlas olabilir,şirketin borsa değeri 33 kuruştur.. gibi geldi yanılıyor olabilme ihtimalim yüksek.
    ihlas grubunda bu şekilde bir bedelli artışı var,dikkat edilmeli
    Ana hisse halen 1,33 TL, % 100 bedelli (1 TL lik) yavrular 33 krş...????? ....bedelliye katılan 1 TL den, katılmayan borsadan 33 kuruşa mı alıyor, bir tuhaflık var da.....

Sayfa 609/1527 İlkİlk ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •