Yaşar bank batmadan önce bilançosunda ciddi kâr açıklıyordu da ne oldu.bilanco hikaye.takilma oraya
Yaşar bank batmadan önce bilançosunda ciddi kâr açıklıyordu da ne oldu.bilanco hikaye.takilma oraya
Karadere li 53 kardeş burda yazılan gaza getirip duygularinla hareket etme.kafandakini yapmaya devam et.guzel kardeşim
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Kardeş gaza gelme. kızma hatta burayı okuma.endekste artış var dahada olacak gibi.bunu çok aldık, şimdi burda tutar endeksi seyrettirirler.pisman olursun.seker bank artarsa gelir daha çok lot alırsın.buda spek bozuntusunu felç eder.
onu krediyle yapanlar..veya anlık düşünenler düşünsün..her aldıgım hissenin yönetim kuruluna katılır..hazirun cetvelinde imzamı atar ve tutanaga kesin bir iki soru işletirim...şimdi böyle adammı fiyat asagı yukarı dalgalanmasından etkilenecek) en azından genel kurulda bulunayım
)
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Şeker bankın grafiği çok hoş.dip oluşumu gerçekleşmiş gibi.
Krdmd de hic batacak demedim ama erken sattim, 1.34 ten bile satisim var, 1,6ya geldiginde elimde kagit kalmamisti.
- Siz istiraklerin alti ayda 5 milyon zarar ettigini (2017de muthis yuksekti bakmam lazim. Istiraklerin toplam FAVOKunun %1in altinda oldugunu,
- Sirketin girisim sirketleri icindeki en yuksek genel yonetim giderlerine sahip oldugunu , Ofise aylik 40bin tl gibi kira odedigini, ust yoneticilere aylik 370bin tl fayda saglandigini
- Istiraklerin 140 milyondan fazla finansal borcu oldugunu,
yazmazsiniz. Siz gene alin bitmeyen paranizla, ben arada gelip yazayim.
Yer İmleri